MHP sanayide destek turunda

MHP İnegöl İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını metal sanayi esnafını ziyaret ederek sürdürdü. MHP heyeti dün metal sanayide tüm işyerlerini ziyaret ederek 30 Mart seçimlerinde destek istedi.

Yayınlama: 09.03.2014
1.859
A+
A-

Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan MHP Belediye Başkan adayı Fikret Fidan, “Bugün de Metal Sanayi’deki esnafımızı geziyoruz. Sorunlarını dinliyoruz. Ne yapabiliriz, nasıl katkı sağlayabiliriz. Teveccüh gayet iyi… Bu şekilde devam edecek inşallah sonuna kadar. Projelerimizi de en kısa zamanda açıklayacağız” dedi.

KİM KATKI SAĞLARSA MUTLU OLURUZ

Gülen cemaatinin İnegöl’de MHP’yi destekleyeceği şeklindeki söylentiler olduğunun hatırlatılması üzerine açıklamalarda bulunan Fidan şunları söyledi: Kim katkı sağlarsa mutlu oluruz. Telefonlar alıyorum, mesajlar alıyorum. İnegöl’ün her tarafından her kesiminden destek var. Biz bir değişim için yola çıktık. Her tarafta destek var. Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Cemaat de bize destek veriyorsa onlardan da Allah razı olsun.

BÜTÜN KÖYLERE GİDİYORUZ

Manav hareketini başlatan Erdoğan Kızmaz’ın yanlarında olmasının özellikle Manav köylerinde nasıl karşılandığı şeklindeki soruya ise Fidan şu şekilde cevap verdi: Manav köyleri değil bütün köylere gidiyoruz. Bütün köylerimiz iyi. Hiçbir köyde sıkıntı yaşamıyoruz. Hepsinde ciddi teveccüh var. Değişim hareketini İnegöl köyleriyle merkeziyle destekliyor. İnşallah bunu 30 Mart’ta hep beraber göreceğiz.






1999’DAKİ NOKTADAYIZ

Yaptırdıkları anketlerdeki durumlarını da paylaşan Fidan, “Bizim anketimizde 1999 yılındaki noktadayız. İnşallah kalan sürede fark yaratacağız. Daha kullanmadığımız şeyler var. Onlar yavaş yavaş devreye giriyor. Allahın izniyle bu seçimi alacağız” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş