MHP suç duyurusunda bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Vekili AV. İrfan Bayram, Atatürk Bulvarı ve Hastane Caddesi üzerinde MHP afişlerinin yer aldığı reklam panolarına karşı yapılan saldırıyı kınayarak olayların faillerinin kimlik teşhisinin yapıldığını ve suç duyurusunda bulunulduğunu ifade etti.

Yayınlama: 20.10.2015
755
A+
A-

Geçtiğimiz Pazar gecesi Atatürk Bulvarı ve Hastane Caddesi üzerinde bulunan reklam panolarında MHP’ye ait afişlere karşı yapılan saldırı MHP İlçe Başkan Vekili Av. İrfan Bayram tarafından kınandı. Bayram, olaya karışanlar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

 

“BAŞARILI OLAMAYACAKLAR”






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP İnegöl Başkan Vekili Av. İrfan Bayram “Atatürk Bulvarı ve Hastane Caddesi üzerinde bulunan reklam panolarımıza 18.10.2015 Pazar gecesi bazı kişilerce zarar verilmiştir. MOBESE kameraları ve çevre civardaki işyeri kamera kayıtları incelenmiş olup faillerin kimlikleri tespit edilmiş ve konuyla alakalı İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. Ülkenin kötü gidişatı ve iktidarın yanlışlar içinde olduğu gerçeğini görmeye ve halkımızın görmesine tahammülü olmayan zavallılar ne yaparsa yapsın başarılı olamayacaktır” dedi.

 

“KUL HAKKI KAVRAMINA ÖZEN GÖSTERMEKTEYİZ”

“Şu hususu belirtmek gerekir ki Ülkücü ve Milliyetçi Hareket mensupları şimdiye dek bir kez dahi başka bir siyasi partinin reklam veya tanıtıcı tabelalarına zarar vermemiştir” diyerek sözlerine devam eden Bayram, “Bundan sonra da vermeyecektir. Zira bu davaya inanmış olan bizler kul hakkı kavramına özen göstermekteyiz. Bu tarz eylemler ile tarafımız tahrik edilmek isteniyor ise şu husus unutulmamalıdır; gerekli işlemleri Emniyet görevlileri yapacaktır. Ancak bir daha böyle bir olayın vuku bulması halinde bu olayda tespit ettiğimiz kişiler ve azmettiricisi olan kişiler Ülkücü ve Milliyetçi Hareket tarafından uyarılacaktır. Bu bir tehdit değil uyarıdır. Zarar vermeye çalıştığınız reklam tabelalarında yazdığı gibi ne yaparsanız yapın halkımız; ülkenin geleceğine oy verecek” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş