“Müslüman kilise, sinegog açamaz”

SP Bursa Milletvekili Adayları İsmail Özdemir ve Özgür Öztürk, 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında Mobiliyum’u ziyaret etti. Burada bir açıklama yapan SP Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, “Kişisel olarak bir Müslüman kilise sinegog açamaz” diye konuştu.

Yayınlama: 21.05.2015
802
A+
A-

 

SP Bursa Milletvekili Adayları İsmail Özdemir ve Özgür Öztürk, ile İlçe Başkanı Ertan Sütçü ile yönetim kurulu üyeleri dün Türkiyenin En Büyük Mobilya AVM’siolan İnegöl Mobiliyum’u ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler dilediler.

 






KENDİ PARAMIZLA KİLİSE VEYA SİNEGOG YAPMAK MÜMKÜN OLMAZ

Ziyaretler sırasında konuşan SP Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, “Böyle güzel bir eseri İnegöl’ümüze kazandıran firma sahiplerine teşekkür ediyorum. İnegöl’ün ufkunu açtılar.Böylesine büyük bir yatırımda ticaretin olması  işlerin açılması lazım.Bunun içinde şuan uygulanmakta olan Derviş modelinin terk edilip Erbakan modelinin gelmesi gerekir.Erbakan modeli olması lazım ki buradaki esnaflar işlerini yapsınlar işleri canlansın.Derviş modelinin özelliği şu işçiye,esnafa,memura vermiyorum,harcamasınlar  enflasyon düşsün insanlar işsiz kalsın istiyorlar. Biz diyoruz tam tersi insanların boğazları sıkılarak enflansyonu indirme yerine üretim artırılarak enflasyonu düşürme modeline geçelim. Bunu adı da erbakan modelidir. İşçiye memura emekliye köylüye ekonomi canlansın. Firmalarımıza kredi vererek kurtaramayız. Piyasada ki dolaşımdaki para artarsa sadece bankaların kasasında değil piyasaya girerse işler canlanır. İş yapar harekete geçer. Yine burada yapılmış olan yanlış bir adım vardı. Firma sahiplerimiz her ne kadar iyi niyetle bir adım atmış olsalar da bizlerin kendi paramızla kilise veya sinagog yapmak mümkün olmaz. Bu belki kamu kurumlarının üzerinde vazifeler olabilir. Kişisel olarak bir Müslüman kilise sinegog açamaz. Bu konuda da geri adım atılmış olmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Buradaki firmalarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyoruz” dedi



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş