OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Darbe girişiminin arından OHAL ilan edilmesi ile İnegöl’de operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar İnegöl’de 257 eğitimci, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden 3 personel, İŞKUR’dan 5 personel, İnegöl Devlet Hastanesi’nden ise 6 personel açığa alındı. Bunların haricinde 2 hakim, 1 savcı ve 3 kişi tutuklanarak ceza evine gönderilmişti

Yayınlama: 28.07.2016
2.471
A+
A-

15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe kalkışması sonrasında ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de terör örgütü yandaşlarına yönelik operasyonlar devam ediyor.

 

SAYI 257’YE ÇIKTI






İnegöl eğitim camiasında bulunan ve geçtiğimiz günlerde yürütülen çalışmalar neticesinde açığa alınan 218 eğitimcinin yanı sıra dün de 39 eğitimci açığa alındı. Yaşanan soruşturmalar kapsamında İnegöl milli eğitiminde açığa alınan eğitimci sayısı 257’ye çıktı. Bunların yanı sıra önceki günlerde Yeniceköy Mahallesi’nde FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’e ait kitapları bölgedeki bir çöplüğe atan ve sonrasında Jandarma ekiplerinin tahkikatıyla yakalanarak gözaltına alınan bir öğretmen de cezaevine gönderilmişti.

 

DEVLET HASTANESİ’NDE 6 ŞAHIS AÇIĞA ALINDI

Geniş kapsamlı gerçekleştirilen operasyonlar sağlık sektörüne de yansıdı. Daha önce İnegöl Devlet Hastanesi’nde bir kişi gözaltına alınırken, dün ile birlikte güncel sayı 6’ya yükseldi. Bu kişilerin açığa alındığı öğrenildi.

 

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ’NDE 3 KİŞİ AÇIĞA ALINDI

İnegöl Devlet Hastanesi’nin yanı sıra, İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne de operasyonlar düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görevli olan S.Ç., M.K. ve A.K. isimli 3 kişi açığa alındı.

 

İŞKUR’A DA SIÇRADI

Gün içerisinde gelen bilgilere göre bir operasyon da İnegöl İŞKUR Müdürlüğü’ne gerçekleştirildi. İnegöl İŞKUR Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan ve aynı zamanda Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ne üye olduğu belirlenen 5 personel açığa alınarak haklarında soruşturma başlatıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş