2 İŞÇİ TİNERDEN ZEHİRLENDİ

Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikanın depo bölümünde boya yaparken tinerden zehirlenen 2 işçi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yayınlama: 18.10.2016
1.068
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay, dünİnegöl Organize Sanayi 1. Cadde üzerinde bulunan bir fabrikada meydana geldi.İddiaya göre, fabrikanın deposunda boyama işlemleri yapan 47 yaşındaki Fesih Tunk ile 52 yaşındaki Yusuf Bakar,kapalı olan alanda boyaların içine döktükleri tiner kokusunu fark edemeyen çalışmalarını sürdürdüler.

 

Bir süre sonra işçilerden Fesih Tunk, depo içerisinde baygınlık geçirerek yere yığılırken Yusuf Bakar ise kendisini dışarıya atarak fabrikada bulunan diğer işçilere durumu haber verdi. Olay yerine gelen işçiler, baygın vaziyette bulunan Fesih Tunk’ukapalı alandan açık alana çıkarıldılar. Talihsiz işçiler, ihbar üzerine bölgeye intikal eden sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar






 

Durumu ağır olan Fesih Tunk, yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine kaldırılırken Yusuf Bakar ise acil serviste yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alındı.

 

Olayla ilgili tahkikat sürdürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş