Saadet’in köy sandık müşahitleri toplandı

Saadet Partisi Köy Sandık Baş Müşahitler Toplantısı, dün Saadet Partisi İlçe Binası’nda gerçekleştirildi.

Yayınlama: 21.03.2014
895
A+
A-

Pilav ikramıyla başlayan toplantıya SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Belediye Başkan Adayı Salih Berber, SP meclis üyesi adayları, yönetim kurulu üyeleri ile köy sandık Baş Müşahitleri katıldı.

 

KAZANAN İNEGÖL OLMUŞ OLACAK






Toplantıda ilk olarak açıklamalarda bulunan SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “Baş müşahitler toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 30 Mart yerel seçimleri köylerimize, beldelerimize, ilçemize hayırlar getirsin. 5.5 aydan bu yana belediye başkanı adayımızla ve ekibimizle sahadayız. Tüm seçmenlerimize ulaşıp İnegöl’ün iyi seviyelere gelmesi için gayret gösteriyoruz. İnşallah Saadet partisi bu seçimlerde köylerimizden bu güne kadar aldığı oy oranının çok daha üstünde oy alarak köylerimizde saadet partisi Allah’ın izni ile sandıklardan patlayacak. Teşkilatlarımız çalışmalarını gayretlerini artırarak, köylerimiz başta olmak üzere beldelerimizden ve İnegöl’ümüzün mahallelerinden 30 Mart akşamında inşallah sandıktan birinci parti olarak çıktığını hep beraber görmüş olacağız. Biz bunu ifade ederken, inanarak ifade ediyoruz. Çünkü rabbim çalışanın karşılığını vereceğini buyuruyor. Çalışan saadet partisi. Saadet kazanınca İnegöl kazanacak inşallah. Saadet partisi teşkilatları en güçlü olan partidir. Dolayısıyla bu seçimlerin sağlıklı geçmesi için saadet partisi üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirecek. Bunun neticesinde kazanan İnegöl olmuş olacak” dedi.

 

HALKIMIZIN HAYIR DUASINI, RABBİMİZİN RIZASINI KAZANACAĞIZ

SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü’nün konuşmalarının ardından açıklamalarda bulunan SP İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber ise, “45 yıllık geçmişi olan ulu bir çınarın bu günkü temsilcileriyiz. Rabbimize şükürler olsun ki Allah rızası için koşan samimi gayretli bir topluluğuz. Bizde kavga, gürültü olmaz, olmamıştır. Allah’ın izni ile bundan sonra yapacağımız hizmetlerde de elbirliği gönül birliği içerisinde saadetin bolluk, bereket barış ve huzur düzeninin İnegöl halkımıza tattıracağız. Saadet gelecek bolluk gelecek inşallah. Nasıl ki rahmetli Erbakan hocamı, herkes ‘İyi insandı’ diye anıyorsa, bağ-kurlu, emekli, işçi, memur, köylü, esnaf, mobilyacı herkes ‘Allah razı olsun, büyük insandı, iyi insandı, devlet adamıydı’ diye anıyorsa, inşallah bizi de İnegöl halkımız ‘Allah razı olsun; 2014 yılında geldiler, İnegöl’de bolluk, bereket geldi’ diye dua edecekler inşallah. Biz inanıyoruz ki; halkımızın hayır duasını, rabbimizin rızasını kazanacağız. Bunun için çalışıyoruz. Bir taraftan bereket gelecek, kazandığımız aile huzurumuza vesile olacak. bereket azda olsa insana huzur veren, insana faydalı olan şeydir. Hem bolluk olacak, hem de bereket gelecek” şeklinde konuştu.

 

BİZ HİÇBİR SİYASİ GÖRÜŞE MENSUP KARDEŞİMİZİ HAİN İLAN ETMİYORUZ

Konuşmalarına devam eden Berber, şu ifadeleri kullandı: Şu an televizyonlarda görünen, genel başkanların yaptığı konuşmaları Allah korusun İnegöl’de bir masada oturan insanlar tekrar etse, kavga çıkar. Genel başkanların birbirine ifade ettikleri, suçlama ve telaffuzları, sokakta oynayan çocuklar, birbirine deseler büyükler gidip onların kulağından tutar, ‘ne yapıyorsunuz’ der, onları edebe davet ederler. Biz saadet partisi olarak bu gerginliğin İnegöl’e yansımaması için canla başla çalışıyoruz. Biz hiçbir siyasi görüşe mensup kardeşimizi hain ilan etmiyoruz. Hiç kimseyi dışlamıyoruz. Hiç kimseyle savaşımız yok. Kimseyi düşman kabul etmiyoruz. Geldiğimiz de ‘Şunu yok edeceğiz, bunlar varken biz olamayız’ gibi bir savaş kavga ortamı özleminde değiliz. Biz tüm partileri, tüm siyasi görüşleri kardeşimiz biliyoruz. Tıpkı 1970’lerde Cumhuriyet Halk Partisiyle, Milliyetçi Hareket Partisiyle, Adalet partisiyle koalisyon kurup, 1996’da Doğru Yol partisiyle koalisyon kurup hayırlı hizmetler yaptığımız gibi kimseyle savaşıp kavga etmediğimiz gibi hizmet ürettiğimiz gibi Allah’ın izni ile İnegöl’ümüze geleceğiz, yine el birliği, gönül birliği ile halkımıza hizmet edeceğiz. Dışlamayacağız. Ama kimsenin de yanlışına destek olmayacağız. Kimsenin günahına ortak olmayacağız. Endişemiz; genel merkezdeki gerginlik İnegöl’ümüze yansımasın. Bunun için gayret edeceğiz. İnegöl’de maalesef sen şu millettensin gibi bir ayrım yapılıyor. Böyle bir ayrımı da kesinlikle kabul etmiyoruz. Böyle bir gerginliği kabul etmiyoruz. Gelecekte gençlerimizin, insanlarımızın birbirine horlamasını, birbirlerini düşman ilan etmesini doğru bulmuyoruz. İntikam peşinde koşulmasını doğru bulmuyoruz. Allah rızası için çalışan saadet partisi camiası olarak, etnik kökeni ne olursa olsun tüm insanlarımızı kardeş biliyoruz. Ayırmadan adil şekilde hizmet yapacağız. Pırıl pırıl meclis üyesi kadromuz var. Şu anda başkaları; kim belediye başkan yardımcısı olacak, kim imardan sorumlu olacak diye tartışma ve yarışmalara girerken, bizim teşkilatımız yarın taşın altına kim elini sokup da, milletin duasını, Allah’ın rızası alacak diye bu işlerin bu düşüncelerin peşindedir. İnegöl’de herkes, saadet partisinin listesi pırıl pırıl diyor. Başkaları listelerde yer alamadı. Nasıl kardeşlik bu, nasıl adalet bu… Saadet partisinde el birliği, gönül birliği var. Köylerimizde 10 kişiden ortalama 7’si üye oldu. Bazılarının tamamı üye oldu.

 

BU İFTİRAYI ATANLARI RABBİMİZE HAVALE EDİYORUZ

Geçen seçimde SP bir belediye meclis üyesine iftira atıldığını ifade eden Berber, konuşmalarını şöyle sonlandırdı: Bu iftira ile ilgili 10 binlerce cep telefonlarına mesaj gönderildi. Fotokopi yapılarak evlerin altına atıldı. Bu iftirayı atanları rabbimize havale ediyoruz. Ama şu anda 30 Mart gününün hakemi olan halkımıza da havale ediyoruz. Bundan dolayı biz elhamdülillah 6 aydır sahadayız. Saadet partiliyiz deyip yola çıkıp da bizim hakkımızda yanlış beyanda bulunanlara, lütfen İnegöl halkımız itibar etmesin. Erbakan hocamızın sözüyle; hadi oradan desin. Saadet partili olup, çürük, saadet partisine ait olmayan görüş söyleyenlere de ister bayan olsun, ister erkek olsun; çapulculuk yapmayın, saadet partisi birdir, palyaçoluğa gerek yok. Bizden duyduğuna itibar edin. Son zamanlarda geçmişte olduğu gibi yanlış yönlendirmeye kalkışabilirler. Çünkü saadet partisi gümbür gümbür geliyor. Sadece saadet partisinin bayraklarını, afişlerini sökenler var. Bunu halkımız yapmıyor. Özel görevlendirilmiş elemanlar yapıyor. Biz gönüllere girdik. Hizmet için geliyoruz.

 

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş