PKK’LILAR İNEGÖL BELEDİYESİNE SARDI

PKK’ya yakınlığı ile bilinen “Rojev Gündem” medya hesabının İnegöl Belediyesi ile ilgili paylaşımı şaşırtmadı. Özellikle AK Parti’yi kötülemek için aslı olmayan haberler yayınlayan Rojev Gündem, İnegöl Belediyesi’nin El Nusra ve DAEŞ militanlarına sponsor olduğunu takipçilerine duyurdu.

Yayınlama: 13.06.2016
3.140
A+
A-

PKK MEDYASI BOŞ DURMUYOR

Geçtiğimiz günlerde ilçemizin gündemine gelen Belediyespor tişörtlü şahıs, bu sefer PKK medyası olarak bilinen ve PKK aleyhine yaptığı haberlerle sosyal medyada vatandaşları aldatan “Rojev Gündem” medya hesabının gündemine geldi. PKK’ya yakınlığı ile bilinen sayfada Belediyespor tişörtlü şahsın videosunu yayınlanarak, “İnegöl Belediyesi DAIŞ ve El Nusra teröristlerine sponsorluk yaptığı video ortaya çıktı. Çeteler bu füzelerle katliam yapıyorlar. Bu arada İnegöl Belediyesi AKP’nin elindedir. İnkar etmeden silinmeden kopyalayıp paylaşın” ifadelerini kullandı.

 






İLÇEMİZDEKİ BAZI VATANDAŞLAR DESTEK VERİYOR

PKK’ya yakınlığı ile bilinen ve sempatizan haberleri yayınlayan sosyal medya sayfasında yayınlanan videonun bazı İnegöllüler tarafından paylaşması da tepkiye neden oldu.

 

BELEDİYENİN UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, daha önce konu ile ilgili yaptığı açıklamada böyle bir şeyin söz konusu olmadığını ifade etmişti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş