Polis göz açtırmadı

İtalya’dan getirdiği tarihi eserleri Türkiye’de buluştuğu 3 şahısla birlikte pazarlamaya çalışan şahıs İnegöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerine takıldı.

Yayınlama: 12.06.2016
860
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Çeltikçi Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yürütülen istihbarı çalışmalar neticesinde İtalya’da yaşamakta olan M.T. isimli Türk vatandaşının İnegöl’e araç içerisinde tarihi eser kaçırdığı bilgisine ulaşıldı.

 

İstanbul’da buluştuğu M.E., E.A. ve Y.A. isimli şahısları da alarak İnegöl’e gelen ve Cerrah Mahallesi mevkiinde seyreden M.T.’nin kullandığı otomobil, İnegöl KOM ekipleri tarafından Çeltikçi Mahallesi mevkiinde durdurularak araç içerisinde ve şahısların üzerlerinde arama yapıldı.






 

Yapılan arama neticesinde aracın bagaj döşemesi bölümünde Bizans ve Roma dönemine ait olduğu öğrenilen sikke, ok ucu, bronş ve mühürden oluşan toplam 152 adet tarihi eser ele geçirildi.

 

Ele geçirilen eserlere el konulurken gözaltına alınan 4 şahıs ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldılar.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş