Şahin seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Mahmut Esatbey Caddesi üzerindeki evleri ve işyerlerini ziyaret etti.

Yayınlama: 29.05.2015
678
A+
A-

İnegöl’deki ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, beraberindeki İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mahmut Esatbey Caddesi üzerindeki evleri ve işyerlerini gezerek destek istediler.

 

HAZİRAN SABAHI TÜRKİYE KALDIĞI YERDEN KALKINMAYA…






Ziyaretler sırasında konuşma yapan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, “8 gün gibi bir süre kaldı. Bütün ilçelerimizi mahalle mahalle, sokak sokak, gücümüz yettiği kadar kapı kapı dolaşarak oy istiyoruz. Kadın kollarımızla kapı kapı haneleri ziyaret ediyoruz. Hamd olsun çok memnun ayrılıyoruz. Bizlere dua ediyorlar. İnşallah 8 Haziran sabahı Türkiye kaldığı yerden kalkınmaya ekonomik büyümeye uyanmış olacak. Allah kısmet ederse büyüme ve istikrar devam edecek. Bizleri evlerinin kapısında güler yüzle karşılayan vatandaşlarımıza hepsine teşekkür ederim” dedi.

 

İLK İŞİ ÜNİVERSİTE

Seçimin ardından ilk çalışmasının İnegöl üniversitesi olacağına dikkat çeken Şahin, “Hastanemiz de kemoterapi merkezi, yanık-kesik tedavi ünitelerinin kurulması, diyaliz ünitemizin zenginleştirilerek hastalara olağanca gücüyle hizmet vermesi. 112 Ambulans sayımızın artırılması… Aile hekimlerimizin, Aile Sağlığı merkezlerimizin artırılması… Diş hastanemizin bir an önce bitirilmesi… Ulaşımda yatırımlarımız devam edecek. Kavşak çalışmalarımız olacak. Hacaköy yolumuzu asfalt yaptık. Şibali, Bilal, Alibey mahallesi yolunu sıcak asfalt yapacağız. Bütün köylerimizin haritasını çıkarttık. Büyükşehrimizin güçlü mali imkanları ile hizmet vereceğiz.  Yaşanabilir bir Bursa bizim amacımız. Şimdi amacımız insanları hasta olmadan önleyici tedbirlerle sağlıklı kılmak. 150 milyon liraya mal olacak olan Hocaköy içme suyu barajımız var. Onu da hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş