Şahin, vatandaşla bir araya geldi

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından “Halk Günü” adı altında gerçekleştirilen program ile vatandaşlar AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile bir araya gelerek, sıkıntılarını aktardı.

Yayınlama: 19.01.2015
681
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı’ndan böyle bir program yapmaları noktasında teşekkürlerini ileten Hüseyin Şahin, vatandaşların sıkıntılarını iletme konusunda daha rahat olacağını ifade etti.

 

HALKIN HİZMETİNE YÖNELİK BİR HAREKET






Vatandaşlarla gerçekleştirilen görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bugün 2015 yılının ilk günlerinde her zaman milletimize, hemşerilerimize, şehirlerimize hizmet etmekle gönlü ve sevgisi hizmet aşkıyla dolu olan AK Parti kadroları olarak İnegöl ilçemizde, kendi şehrimizde AK Parti binasında halk günü adı altında hemşerilerimize bize iletmek istediklerini, sıkıntılarını, öneri veya teşekkürlerini iletiyorlar. Şuan gelen 4 hemşerimizin 2’si böyle bir uygulamayı başlattığımız için teşekkür için geldi. Bu da bizi daha fazla motive ediyor. Bu fikir bana İlçe Başkanımızdan iletildi. İlçe Başkanımıza ve İlçe Yönetimimize hayırlı olsun ziyaretine geldiğimde ‘Sayın vekilim bize birçok hemşerimiz geliyor. Bir takım şeyler iletiyorlar ama biz size iletmek noktasında siz yoğunsunuz. Bazen geliyorsunuz, bazen gelemiyorsunuz. Bunları biz sizinle buluştursak, nasıl olur diye’ söylediler. Bende kabul ettim. Sağ olsun İlçe Başkanımız bu konuda parti binamızı hazırladı. Yönetimde ki arkadaşlarımızla birlikte burada hemşerilerimizi dinliyoruz. Sorunları olanlar var, önerileri olanlar var. Teşekkür etmek için gelenler dahi var. Tabi bizim maksadımız yerine insanımızı dinlemek. Çünkü AK Parti dinleyen bir parti. Anlamaya çalışan ve çözmeye çalışan bir parti. Ve tamamen bir halk hareketi… Halkın hizmetine yönelik bir hareket” dedi.

 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Şahin, “Ben organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız ve Yöneticilerimizle beraber vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Çözümü konusunda telefonla öneriler alıyoruz. İş talepleri var. Belediyeyle ilgili sıkıntıları olanlar var. Önerileri olanlar var. Biz hepsini dinliyoruz. Bunlarla ilgili muhakkak geri dönüşünü yapacağız. Ankara’yla işi olanlar var. Bunları da ben ve danışman arkadaşımla tetkik edeceğiz. Kendilerine mutlaka dönüş yapacağız. Tabi ben de hemşerilerimizle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Özellikle bu yaz döneminde yapılandırma teklifini verdiğimizden bu yana çok yoğunduk. Parlamento çalışmaları çok yoğundu. İnşallah bundan sonra bize diğer ilçelerimizden de bu yönde talepler gelecektir. Eğer İlçe Başkanlarımız hazırlık yaparsa başka ilçelerde de ben her zaman bu tür çalışmalara hazırım. Hemşerimiz bize en son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 72’in üzerinde destek verdiler. Bize sevgilerinin, sempatilerinin devam ettiğini biliyoruz. Sıkıntılarımız var, hepsini biliyoruz. Sorunların hepsine hâkimiz. Bunları çözmek içinde elimizden gelen gayreti göstererek, çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş