Şahin’e önemli görev

AK Parti Bursa milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili Hüseyin Şahin, AK Parti Genel Merkezi’nde Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın onayının ardından yeni görevine başlayan Milletvekili Şahin, Ekonomi İşleri Başkanlığı görevini yürüten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin yardımcılığını yürütecek.

Yayınlama: 15.06.2016
4.735
A+
A-

Başta Bursa ve ilçeleri olmak üzere altyapı ağırlıklı yatırımların hızlanması ve tamamlanması için yürüttüğü çalışmalarla bilinen Şahin, yeni görevi gereğince partisinin tüzük ve programı doğrultusunda ekonomik dokümanların ve politikaların hazırlanması, geliştirilmesi ve tanıtılmasından sorumlu olacak.

                Görevi gereği ekonomik yapı ve ilişkiler sistemini reel sektör, finans sektörü, kamu sektörü ve yapısal gelişmeler çerçevesinde izleyerek değerlendirmeler yapacak olan Milletvekili Hüseyin Şahin, partisinin bu konudaki görüşlerini oluşturarak, alternatif politikaların üretilmesini sağlayacak. Milletvekili Şahin, ayrıca ekonomik faaliyetler alanında doğrudan ya da ilgili birimler aracılığı ile halkın ve parti teşkilatının bilgilendirilmesinden de sorumlu olacak.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş