“Seçim havası sezemiyoruz”

Seçim çalışmalarını sanayi esnafını ziyaret ederek sürdüren CHP Belediye Başkan adayı Şevket Mollaer, gelecek hafta itibariyle İnegöl’ün seçim havasına gireceğini ancak şuan öyle bir hava sezemediklerini söyledi.

Yayınlama: 17.03.2014
922
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Şevket Mollaer, Cumartesi günü metal sanayide esnafı ziyaret etti. İlçe Başkanı Turhan Neşe ve partililerin de katıldığı ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Mollaer, şuanda çok fazla seçim havası sezemediklerini söyledi.

 

HEDEFİMİZ %40






Esnafla sohbet edip sorunlarını dinleyen Mollaer, seçimlerdeki hedeflerine ilişkin soruya şöyle yanıt verdi: “Bugün Metal sanayi esnafımızı ziyaret ediyoruz. Onlara işlerinde kolaylıklar diliyoruz. Seçim çalışmalarımızı sanayiden sürdürüyoruz. Bugüne kadar anket çalışması yaptırmadık. Yapılan anket çalışmalarının pek gerçekçi olmadığını görüyoruz. Gelecek haftadan itibaren İnegöl seçim havasına girecek. Şuanda çok fazla seçim havası sezemiyoruz. İnegöl’de yüzde 40 oy oranıyla belediyeyi almayı hedefliyoruz.”

 

RUHSAT HARCI ALMAYACAĞIZ

Diğer partilerin belediye başkan adaylarının şuana kadar hiçbir proje sunmadığını ileri süren Mollaer açıklamasını şöyle sürdürdü: Bizim projelerimizin peşine takılıyorlar. Bu da projelerimizin doğru olduğunu gösteriyor. Belediye başkanımız da buna dahil. Köylü vatandaşlarımıza projelerimizi anlattığımızda bizi can kulağıyla dinliyorlar. Son derece güzel tepkiler alıyoruz. Bu güzel tepkiler köylümüzün bizi destekleyeceğini gösteriyor. Projelerimiz köylümüzü kalkındırmak ve köyden göçü önlemek adına hazırlandı. Hazırladığımız projelerle köylümüze hayvancılık ve tarım konusunda her türlü desteği sağlayacağız. Onlara ücretsiz konut yapmak için projeler vereceğiz. Ruhsat harcı almayacağız.

 

10 GÜNDE KARTOPU GİBİ BÜYÜYECEĞİZ

CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe ise seçimlerden sonra iktidara geldiklerinde mazotun 1,60 TL’ye verileceğini Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığını dile getirerek; “Genel Merkezimizin yaptırdığı anket çalışmaları var. Bursa merkez ve 17 ilçede AK Parti ile 4 puan fark kaldığını Genel Merkezimizin verilerinden biliyoruz. Bizim şuanda Bursa’daki oy oranımız yüzde 31. Ama son 10 günde bu oranın kartopu gibi büyüyeceğini inanıyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş