Siyasetin ağabeyine gençlerden mevlit

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları, uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Hikmet Şahin’i ölümünün 5. yıl dönümünde merhum için mevlit okutacak. Mevlide ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Sezai İleri, bu akşam yatsı namazından sonra İshakpaşa Cami’nde okutulacak mevlide tüm ilçe halkının davetli olduğunu söyledi.

Yayınlama: 21.11.2014
731
A+
A-

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları’nda bir vefa örneği daha. AK partili gençler 21 Kasım 2014 Cuma günü (bugün) yatsı namazından sonra İshakpaşa Camii’nde Rahmetli Hikmet Şahin adına mevlit okutup aşure ikramında bulunacaklar.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Sezai İleri şunları söyledi: “Başkanımız, Hocamız merhum Hikmet Şahin anısına ve hatırına ne yapsak azdır. Biz naçizane mevlit organizasyonu yaparak adını tüm halkımız ile tekrar tekrar anmak için, dua etmek için vesile olmak istedik. Merhum Hikmet Şahin başkanımızın İnegöl’e tartışılmaz çok büyük faydaları olmuştur. Bizde mevlit programını yine İnegöl’ümüzün kurtuluşuna vesile olan bir büyük ismin camiinde, tarihi açıdan İnegöl’ümüzün simgesi İshak Paşa camiinde düzenlemeye karar verdik. Muharrem ayının içinde olmamız sebebiylede mevlit sonrası halkımıza aşure ikramında bulunacağız. Allah c.c şimdiden yapacağımız duaları, okutacağımız mevlidi kabul etsin. Allah c.c. Merhum Hikmet Şahin ağabeyimizin mekânını cennet eylesin. O bizim her zaman kalbimizde, içimizde yer alıyor ve alacaktır. Bu vesile ile tekrardan tüm ilçe halkımızı Cuma günü yatsı namazına ve mevlide davet ediyorum.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş