SÜPÜRTÜ’DE ÇATI FACİASI

Süpürtü Mahallesi’nde meydana gelen olayda, tavuk üretim fabrikasının çatısında çalışmalar gerçekleştiren işçiler, çatının çökmesi ile fabrika içerisinde düştü. Meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.

Yayınlama: 22.01.2017
872
A+
A-

Süpürtü Mahallesi’nde faaliyette olan tavuk fabrikasının çatısında çalışmalar gerçekleştiren ilçiler, çatının çökmesi ile 12 metre yükseklikten fabrika içerisinde düştü.

 

12 METREK YÜKSEKLİKTEN BETON ZEMİNE DÜŞTÜLER






Edinilen bilgilere göre olay Süpürtü Mahallesi’nde faaliyet gösteren tavuk üretim fabrikasında meydana geldi. Çatıda onarım çalışmalarını gerçekleştiren Hasan Tunç (30), Eldar Aziz (50), Oğuzhan Küçükdurmaz (24) ve Sabit Erden (50), çalışmalar sırasında çatının çökmesi ile 12 metre yükseklikten fabrika içerisine düştü.

 

HAYATINI KAYBETTİ

12 Metre yükseklikten beton zemine düşen işçilerden 50 yaşındaki Sabit Erden olay yerinde hayatını kaybetti.

 

3 İŞÇİ YARALANDI

Diğer işçiler Hasan Tunç (30), Eldar Aziz (50) ve Oğuzhan Küçükdurmaz (24) yaralandı.

 

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralı Hasan Tunç (30), Eldar Aziz (50) ve Oğuzhan Küçükdurmaz’a (24) ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

MORGA KALDIRILDI

Sabit Erden´in cenazesi ise, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş