ÜNLÜ VE İHSAN BOYA’DAN MÜŞTERİLERİNE İFTAR

İlçemizin önde gelen firmalarından olan İhsan boya’nın Ünlü boya sponsorluğunda, düzenlenen iftar programında İhsan boya ve Ünlü boya müşterileri ile bir araya geldi.

Yayınlama: 01.07.2016
1.978
A+
A-

İmren Izgara’da düzenlenen iftar programına çok sayıda iş adamı katıldı.

 

İftar’ın ardından açıklamalarda bulunan Ünlü Boya Fabrika Müdürü Zafer Şengiller, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün yaşanan terör saldırıları yaşandı. İstanbul’da meydana gelen terör saldırıları nedeni ile ben öncelikle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnşallah bu ayın vesilesi ile bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Rabbimizden temennimiz budur” dedi.






 

“Ramazan Ayı’nın güzelliklerinden birisi de birlik ve beraberlik için kurulan iftar sofralarıdır” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Zafer Şengiller, “Bizlerde müşterilerimiz ile bir araya gelelim ve onlarla birlik ve beraberlik örneği gösterelim istedik. Ben katılan bütün müşterilerimize kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah. Allah Ramazan Bayramı’nı da beraber görmeyi naip etsin” dedi.

 

Programın ardından iş adamlarına çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş