“YAPMA GÜZEL KARDEŞİM”

Yaklaşık 4 aydır takma isim ile sosyal medya üzerinden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çeşitli itam ve iftiralarda bulunan kişi veya kişilere mektup yazarak tepkisini gösteren Başkan Aktaş’ın oğlu Safa Hilmi Aktaş, sosyal medya üzerinde paylaştığı mesajında, “Yapma güzel kardeşim, yalan söyleme, iftira atma” ifadelerine yer verdi.

Yayınlama: 19.11.2016
2.391
A+
A-

Yaklaşık 4 aydan beri Başkan Aktaş aleyhinde karalamalarda bulunan ve kim olduğu belli olmayan kişi veya kişilere sosyal medya üzerinden mektup yazan Safa Hilmi Aktaş, tüm samimiyeti ile yazdığı mesajında tepkisini gösterdi.

 

Safa’nın mektubunda şu ifadeler yer aldı: “Güzel kardeşim. Yazıya güzel kardeşim diyerek başlıyorum çünkü bir Müslüman’ın her konuya, her kişiye hüsn-ü zan ile yaklaşması gerektiği bilincinde olan bir insanım çok şükür. Konu uzun, konu can alıcı ve ne yazık ki can yakıcı. Bundan tam 12 sene önce idi, bu makam babama nasip olduğunda. Sadece 10 yaşında bir çocuktum. Makammış, mevkiiymiş ne bilirdim ne de anlardım. Gerçi şimdi sorsan makamdan da, mevkiden de bana ne derim. Bana ne derim çünkü insanları insan yapan bulundukları makamlar değil, bizzat kendi benlikleridir. Şimdi bunları neden anlatıyorsun diyebilirsin. Vallahi bende bilmiyorum neden anlattığımı. Bilsem ki karşımda olan kişi insan, bilsem ki karşımda olan kişi kendisini ispatlamış biri, susarım saygıyla dinlerim.  Ki öyle de yaptım aylardır. Tek bir sinirlenme olmadı caiz vücudumda söylenilenlere. Aciz diyorum çünkü bir toprak olacak her şey acizdir. Aslında bakarsan aciz değildir, insanların yaptıkları onları aciz yapar. Yoksa biliriz ki Yaradan muhteşem yaratmıştır her canlıyı. Neyse konu neydi, konu çirkin bir şeydi. İnsanların ağızlarından dökülen salyalardı. Karşı tarafın bir ailesi olduğunu düşünmeden, yazıları okuyacak iki evladı olduğunu bilmeden, yetmezmiş gibi annesine, vefat etmiş babasına küfürler ederek yapılan iftiralardı. Düşünki bunlara rağmen ben halen daha sana “Güzel Kardeşim” diyorum. Neden biliyor musun? Sırf kalbinde olabilecek olan imandan. Yapma güzel kardeşim, yalan söyleme, iftira atma. Al bu mevki de makamda para da pul da senin olsun ama ne olur yapma. Benim bir annem var, kız kardeşim var yaşanan her şeye şahit. Eşhedü, ben şahidim. Yargıç değilim, yargılamam. Savcı değilim, suçlamam. Avukat değilim, savunmam. Herkes duysun, ben şahidim. Şahidiz, yanımızda olan olmayan herkese şahidiz. Sizin yaptıklarınıza, iftiralarınıza ve çirkinliklerinize şahidiz bayım!”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş