Vatan Partisi’nde Ferah dönemi

Vatan Partisi İnegöl İlçe Olağan Kongresi geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Hasan Hüseyin Ferah başkanlığa seçildi.

Yayınlama: 19.04.2016
547
A+
A-

 “İKTİDAR GÜÇ ÇUKURUNA, MUHALEFET ÖLÜM UYKUSUNA DÜŞTÜ”

Divan başkanlığına seçilen Erten Acır, konuşmasına; “Biz Vatan Partisi olarak, ülkenin bölünmez bütünlüğünü ve huzurun Peygamber Efendimizin; ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ dediği, o kutsal kadınlarımızın, cennet kokulu çocuklarımızın ise güvencesi ve teminatı olacağız. Mevcut iktidarın icraatlarının doğru olmadığını ve bu şekilde devam eden bir yönetim şeklinin memleket ve millet için zararlı olabileceğini düşünüyorsan, oturduğun yerden ahkâm kesip, hakaretler savurmayacaksın. Strateji belirleyecek, teşkilat yapacak saha inecek, fedakârlık gösterecek, bedel ödeyecek, partinin içine girecek ve Türkçe mücadele edeceksin. Halk ile bir olup, halk ile yürüyeceksin. Halkın yanına seçimden seçme gitmeyeceksiniz. Halk ile yürürsem kazanırım düşüncesi ile değil, halkın menfaatini düşündüğün için yola çıkacaksın. Görüyoruz ki; Türklükten, Atatürk’ten rahatsızlık duyuyorlar. Dün T.C. yazılarını ve atamızın bizlere emanet ettiği ulusal bayramlarımızı kaldırdılar. Şimdi ise Anayasamızın değişmez, değiştirilemez denilen yasalarını kaldırmaya cüret ediyorlar. Zannettiler ki, kaldırmakla, silmekle yüreğimizdeki Atatürk sevgisini, vatana ve Türk milletine olan bağlılığımızı yok edecekler. Buradan yüksek sesle haykırıyoruz. Ey muktedirler ve işbirlikçileri, bunlara gücünüz yetmez. Anayasamızı değiştiremeyeceksiniz. Ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyetini yok edemeyeceksiniz. Biz Türk oğlu Türk’üz. Biz hiç kimseye boyun eğmeyiz. Yaptıklarınızın hesabını mutlaka soracağız. Bu devran döner, dönecek. Hesap soracağız. Biz Vatan Partililer olarak sizlere ve Türk Milletine söz veriyoruz. ‘Ne mutlu Türk’üm diyene!’ diyemeyenler mutlaka bir gün asil Türk milletinin ayakları altında kalacaktır” dedi.

 






“VATAN PARTİSİ VATAN SAVAŞI MEVZİİNDE”

Yeni Başkan Hasan Hüseyin Ferah ise, “Türkiye’nin içinde bulunduğu ve milletçe, ABD ve tüm piyonlarına karşı bir vatan savaşı yürüttüğümüz bu zor koşullarda partimizin önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Vatan savaşında Mehmetçiğimizle ve Milletimizle birlikte vatan savaşı mevziindeyiz. Bugün görevimiz bu vatan savaşının başarısına kilitlenmek ve bu savaşı zafere ulaştırmaktır. Zafer kesindir. Partimiz tüm siyasi oluşumlara ve kurumlara vatan savaşı cephesinden yaklaşmakta ve başarı için tüm kuvvetleri vatan savaşına seferber etmeye çalışmaktadır. Türkiye bu süreçten Vatan Partisi’nin merkezinde olduğu bir milli hükümetle çıkacaktır. Vatan söz konusu ise gerisi teferruattır. Daha çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

YENİ YÖNETİM

Hasan Hüseyin Ferah başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda; Deniz Altay, Ayşe Kaya, Eşref Salık ve Mehmet Atlı isimleri yer aldı.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş