VATANDAŞLARLA BİRLİKTE Nöbet tutuyorlar

15 Temmuz darbe girişimi nedeni İnegöllüler sokağa dökülmüş ve sabahlara kadar nöbet tutmuştu. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Alper Taban ve Turgay Yel’de vatandaşlarla birlikte sabaha kadar sırayla nöbet tutuyor. Belediye yöneticilerinin haricinde İlçe Müftüsü Kazım Güzel’de sabaha kadar nöbet tutan yöneticilerden biri.

Yayınlama: 01.08.2016
2.083
A+
A-

Vatandaşlarla bir araya gelen yöneticiler, Sabah namazına kadar nöbette kalıyorlar.

 

Darbe girişiminin ardından İnegöllüler günlerden beridir sabah namazına kadar Belediye önünde nöbet tutmaya devam ediyor.






 

Vatandaşlar nöbet tutarken, diğer yandan ilçe yöneticileri de vatandaşları yalnız bırakmıyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Alper Taban’ın yanı sıra İlçe Müftüsü Kazım Güzel’de vatandaşlarla birlikte nöbet tutuyor.

 

VATANDAŞLAR MEMNUN

İlçe yöneticilerinin de kendileri ile sabaha kadar nöbet tuttuğunu gören vatandaşlar, yöneticilerin de kendileri ile iç içe olmalarından dolayı memnun olduklarını ifade etti.

 

DİN GÖREVLİLERİNDE 2 HATİM

Öte yandan geçtiğimiz gün gerçekleştirilen nöbette, din görevlileri ve aileleri tarafından şehitler için 2 hatim indirildi.

 

HER GECE DUA

Sanki Konukoğlu Camii’nde ise her gece teheccüd namazı ve dua programı önümüzdeki Pazar gününe kadar sürecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş