YANLIŞ ANLAŞILDIK

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile gazetemizi ziyaret eden CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, geçtiğimiz gün gazetemizde yer alan “CHP’DEN SKANDAL AÇIKLAMA” başlıklı haber nedeni ile üzüntü duyduklarını ve yanlış anlaşıldıklarını belirtti.

Yayınlama: 11.01.2017
763
A+
A-

CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Uğur Çiçek’i ziyaret etti.

 

Ziyarette basın sektörünün bir millet için olmazsa olmaz olduğunu belirten Necmi Demir, tüm basın mensuplarını ziyaret ettiklerini ifade etti.






 

Genel değil yerel siyasi politikayı tercih ettiklerini belirten Demir, yerel siyasilerle geçtiğimiz günlerde yapılan saldırı sonrası ortak mesajlar vermenin ise ilçe halkını çok mutlu ettiğini ifade etti.

 

Okur Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Uğur Çiçek ise, yanlış anlaşılmanın önüne geçen bu ziyaretten dolayı CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir’e teşekkür etti.

 

Çiçek, insanların kutuplaştırılmadan siyasetin İnegöl’de sürdürülmesi için genel siyaset yapılamayacağını sözlerine ekleyerek, bu günde kendilerini yalnız bırakmayan Necmi Demir ve yönetimine teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş