YENİ FUAR ALANI İHALESİ MODEF’İN

Yeni fuar alanı projesinin ihalesi İnegöl Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi. 3 milyon TL muhammen bedelle çıkılan ihaleyi 3 milyon 100 TL bedel ile MODEF Fuarcılık kazandı. 30 yıllığına yap-işlet-devret modeli gerçekleştirilecek projenin fiziki çalışmalarının en kısa sürede başlayacağı ifade edildi.

Yayınlama: 24.01.2017
1.478
A+
A-

Geçtiğimiz Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda karara bağlanan yeni fuar alanının ihalesi Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi. Kapalı zarf usulü yapılan ihaleye sadece MODEF Fuarcılık Yönetimi katılım gösterdi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında yapılan ihalede kapalı zarf usulü 3 milyon 100 TL teklifte bulunan MODEF Yönetimi ihaleyi kazandı.

 

İNEGÖLLÜ MOBİLYACILARA BAŞARI TEMENNİSİ






İhale öncesi konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bugün CNR İmob Fuarının başlangıç günü. Buradan tüm katılımcı arkadaşlarımıza, mobilya sektör temsilcilerine başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Yarın biz de Kaymakamımız, İTSO Başkanımız ve işadamlarımızla İnegöl’ümüzün tüm dinamikleriyle orada olacağız. Perşembe günü ise belediye olarak iştirak ettiğimiz EMİT Fuarını ziyaret edeceğiz. 2 televizyon programına katılarak Perşembe akşamına doğru İnegöl’e döneceğiz. Fuarların temsilcilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İmob fuarı 185 İnegöl firmasının katılımı ile yapılacak. Onları ziyaret ederek işlerinin hayırlı olmasını temenni edeceğiz.”

 

79 BİN METREKARE İNŞAAT ALANI BULUNUYOR

“Bugün CNR İmob Fuarının başlangıç gününde güzel bir tevafuk olarak gördüğümüz mobilya sektörünü yakından ilgilendiren bir organizasyonun ihalesini gerçekleştirmek için bir araya geldik. Öncelikle MODEF Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İTSO temsilcisi Salim Kaplan Bey’e, Modef Avukatımız olan Mehmet Yılmaz Bey’e ve Modef temsilcisi arkadaşımıza hoş geldiniz demek istiyorum. İnşallah daha önce yapılan organizasyonlar gibi işbirliği içerisinde, İnegöl Belediyesi’nin değerli bir arazisini sembolik rakamlarla yap işlet devret ile 30 yıllığına sınırlı ayni gayri hak tesisi şeklinde ihalesini gerçekleştiriyoruz. Birazdan bu teklifi açarak ihaleyi sonuçlandıracağız. Bir projelendirme çalışması yapıldı ve buna göre ihale gerçekleştirildi. En kısa sürede ihaleyi sonuçlandırıp MODEF’e dosyaları ile teslim etmek istiyoruz. Yeşil alanlarla 75 dönümlük bir alanımız var. 79 bin metrekarelik bir inşaat alanı var. Ankara’nın ve farklı bakanlıkların imkanları kullanılacağı gibi belediyemizin de yeni fuar alanının bir an evvel hayata geçmesi için katkı ve destekleri olacak. Mobilya sektörü temsilcilerinin de katkıları olacak. İşin sevk ve idaresi MODEF çatısı altında yürütülecek. İhalenin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından verilen teklif dosyası açılarak Encümen tarafından okundu. 3 milyon TL muhammen bedel ile gidilen ihaleye giren MODEF Fuarcılık, 3 milyon 100 TL ile ihaleyi aldı.

 

MODEF FUARCILIK 3 MİLYON 100 TL BEDEL İLE İHALEYİ KAZANDI

İhalenin ardından yeniden söz alan Başkan Aktaş “3 milyon TL muhammen bedelle çıkılan ihaleye tek teklif veren Modef Fuarcılık 3 milyon 100 TL bedel ile ihaleyi kazanmıştır. Kendilerine İnegöl için böylesi önemli bir organizasyon ihalesine katılım gösterdikleri için teşekkür ediyor, kendilerine hayırlı olması temennisiyle ihalemizi sonuçlandırıyoruz. En kısa zamanda evrak işlemlerinin tamamlanıp çalışmaların başlamasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş