YİNE MİSYONERLİK ÇALIŞMASI!

İki ay önce ilçemizde kimliği belirsiz iki kadın misyonerlik çalışması gerçekleştirmiş ve bazı vatandaşlarca tepki gösterilmişti. Yine sapık inanışı ile vatandaşları etkilemeye çalışman isteyen kimliği belirsiz bir kadın, fotoğraf makinelerine yansıdı.

Yayınlama: 13.12.2016
1.914
A+
A-

2 Ay önce ellerinde aldıkları “Yehova’nın Şahitleri Kimlerdir” başlıklı broşürler ile ilçemizde misyonerlik çalışması yapan şahıslara, ilçem vatandaşları tarafından tepki gösterilmişti.

 

Geçtiğimiz gün ise yine aynı olay yaşandı. Sarraflar Çarşısı girişinden başlayarak çeşitli esnafları dolaşan ve yol üzerinde durdurdukları vatandaşlara sapık inanışı hakkında bilgi vermek ve insanları yanlış yönlendirmek isteyen bir kadın, fotoğraf makinelerine yansıdı.






 

YEHOVA’YI ANLATIYORLAR AKILLARI KARIŞTIRIYORLAR

Sapık inançları ve ilah olarak kabul ettikleri Yehova’yı anlatan kimliği belirsiz kadın, mısırcı bayan ile sohbetinin ardından kayıplara karıştı.

 

HOCALARI KÖTÜLEMİŞ

İsmini vermek istemeyen mısırcı bayan ise olayı şu şekilde özetledi; “Eskiden burada bir esnaf onu kendi dükkanından kovmuş. Daha önce de buraya gelmişler. Bana dergi gibi bir şey gösterdi. Sonra işte bütün hocaların gerçek dışı şeyleri konuştuklarını söyledi”

 

POLİSE HABER VERECEKTİM MÜSAİT OLAMADIM

“Bana bir yerleri olmadıklarını ve gezerek bir şeyler anlattıklarını söylediler. Bende pek anlam veremedim. Hatta komşumuz polis gidip söylemek istedim ama müsait olamadım”

 

Olayın Emniyet Müdürlüğü Ekipleri’ne iletilmesi ile ekipleri çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçemizde 2 ay öncede aynı çalışmalar yapılmıştı.

 

DİREK POLİSE HABER VERİN

Bu tip durumlarda toplumsal huzurun bozulmaması ve olası gerginlik yaşanmaması için Emniyet Müdürlüğü’ne haber verilmesi öngörülüyor. Emniyet yetkilileri misyonerlik çalışması gerçekleştirerek, çeşitli akıl karıştırıcı dergi veya broşürlerin dağıtıldığın gören vatandaşların, anlık olarak ihbarda bulunmasını istiyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş