Doğalgaz’a indirim

Enerji Bakanı Berat Albayrak, kış gelmeden doğalgaz indirimine gideceklerini belirtmesinin ardından açıklamalarda bulunan İNGAZGenel Müdürü Faruk Coşkun, “Gazın taban ve tavan fiyatını devlet belirliyor. Elbette ki vatandaşa yansıtılacak bir indirim olursa bu İnegöl’e de yansır” dedi

Yayınlama: 26.07.2016
893
A+
A-

Enerji Bakanı Berat Albayrak, ülke genelindeki doğalgaz abonelerine müjde niteliğinde bir açıklamada bulundu. Albayrak’ın açıklamalarını değerlendiren İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun da abonelerin yüzünü güldürdü.

 

DOĞALGAZ’A İNDİRİM GELECEK






Doğalgaz fiyatları hakkında konuşan Enerji Bakanı Berat Albayrak, “Kış gelmeden büyük bir ihtimalle vatandaşımıza doğalgaz indirimi yapacağız.Bir tahkim sürecimiz var. Bu süreç kışa kadar tamamlanmazsa bile biz bunu vatandaşımıza yansıtacağız” dedi.

 

İNDİRİM İNEGÖL’E DE YANSIR

Albayrak’ın açıklamalarının ardından oluşan gündemde yaşanacak olası indirimin İnegöllü aboneleri nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine konuşan İNGAZGenel Müdürü Faruk Coşkun, “Gazın taban ve tavan fiyatını devlet belirliyor. Elbetteki vatandaşa yansıtılacak bir indirim olursa bu İnegöl’e de yansır” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş