107.yıl dönümünü pasta keserek kutladılar

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği, 3 Mayıs Fenerbahçe’nin kuruluşunun 107. yıldönümünü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Fenerbahçe kulübünü ziyaret edişinin 96. yıldönümünü geçtiğimiz Cumartesi günü dernek lokalinde gerçekleştirilen program ile kutladı.

Yayınlama: 05.05.2014
746
A+
A-

Dernek lokalinde hep birlikte pasa keserek kutlama yapan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği yönetimi daha sonra pastayı vatandaşlara ikram ettiler.

 

GÜZEL GÜNLERE HEP BERABER






Kutlama öncesibir konuşma yapan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık şunları söyledi: Şampiyonluğumuzun tüm Türk futbol ve spor camiasına hayırlı olmasını, Fenerbahçe’mize özellikle hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü, çok önemli bir süreçten geçiyor. İnşallah alnımızın akıyla Türk sporu adına da Türk futbolu adına da bu süreçten çıkacağız. Bugün 3 Mayıs yani Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 107. kuruluş yıldönümü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübümüzü ziyaret edişinin 96. yıldönümü. Dolayısı ile bugün 3 güzelliği bir arada kutluyoruz. Önce şampiyonluğumuzu, ardından Türk spor camiasına faydalarını, güzelliklerini, uğurlu gelmesini sonra güzide kulübümüzün 107 yıl önce kurulup aynı çizgide, aynı güzellikte Türk gençliğine yön vermiş, Avrupa’da güzel başarılar elde etmiş bir kulübümüzün kuruluşunun yıldönümünü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübümüzü ziyaret edişinin 96. yıldönümünü kutluyoruz. Bu vesile ile burada kısa bir tören yapmak istedik. Tekrar hepimize her konuda, her alanda hayırlı olsun. Bundan sonraki yıllarda inşallah daha güzel günleri hep beraber yaşarız.

 

Yapılan konuşmaların ardından özel olarak hazırlatılan Fenerbahçe logolu pasta kesilerek vatandaşlara ikram edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş