İNEGÖLSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

İnegölspor, bugün deplasmanda Bugsaş Spor ile karşı karşıya gelecek. 3 Puana hasret olan temsilcimiz deplasmanda galip gelerek 3 puan orucunu bozmak istiyor.

Yayınlama: 20.01.2017
1.764
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, ligin 19. haftasında bugün saat 13.00’da Ostim Sahası’nda Bugsaş Spor deplasmanına çıkıyor.

 

Ligdeki galibiyet hasretini dindirmek isteyen İnegölspor, devre arasında yaptığı takviyeler ile takımını kuvvetlendirerek 2. dönemde üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.






 

Ligde 4 maçtır kazanamayan Bugsaş Spor karşısındaki İnegölspor, deplasmanlarda 5 maçtır berabere kalırken son oynadığı 8 deplasman maçını da kaybetmeyerek istikrarlı bir görüntü çiziyor. Bunun yanı sıra toplamda 3 maçtır berabere kalan İnegölspor, oynadığı son 8 lig maçında galibiyet yüzü göremedi.

 

Bugsaş Spor’lu Raşit Sevindir, geride kalan 18 haftada rakip fileleri 9 kere sarsarak takımının en skorer ismi konumuna gelirken onu 5’er gol ile Arif Çoban ve Mustafa Çeçenoğlu takip ediyor. İnegöl’de ise en skorer isim 5 golle Emre Okur olurken onu 4 golle Oğuz Kocabal ve 3 golle Ömürcan Yıldırımlı takip ediyor.

 

İki ekip arasındaki rekabet 2014-2015 sezonuna dayanıyor. İlk olarak 2014 yılında 2. Lig Kırmızı Grup’ta karşı karşıya gelen ekiplerin mücadelesi 0-0 biterken müsabakanın rövanşında İnegöl’de oynanan karşılaşmayı Bugsaş Spor 1-0 kazanmayı bildi. Son olarak bu sezonun ilk devresinde İnegöl’de karşı karşıya gelen ekiplerin mücadelesinde kazanan 3-1’le rakip Bugsaş Spor oldu. Müsabakanın 29. dakikasında Emre Okur ile öne geçen İnegölspor, 60. Dakikada Eren Tokat’ın golüne engel olamazken Emrah Dağ’ın 63. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kart sonucu oyunun kontrolünü rakibine kaptırmıştı. Rakibinin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Bugsaş, 70’te Raşit Sevindir ile penaltıdan bulduğu golle öne geçerken 90’da Yavuz Koç ile durumu 3-1’e getirerek müsabakanın skorunu belirlemişti.

 

Bugün saat 13.00’da Ostim Sahası’nda oynanacak olan müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Ali Zağlı yönetecek. Zağlı’nın yardımcılıklarını Tamer Okuldaş, İsmail Uğur Göçmen ve Fatih Acar üstlenecek.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş