Ortaköy’de başarılı raketler ödüllendirildi

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Köyler Spor Açsın’ projesi kapsamında Ortaköy Süleyman Ezim İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen kort ve masa tenisi yarışmalarında dereceye giren öğrenciler düzenlenen tören ile ödüllendirildi.

Yayınlama: 12.06.2015
888
A+
A-

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Köyler Spor Açsın’ projesi kapsamında Ortaköy Süleyman Ezim İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen kort tenisi ve masa tenisinde sene boyunca eğitim alan 80 öğrenciden okul içerisinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren 16 başarılı raket madalya ile ödüllendirildi. Tenisin yanı sıra sene başından bu yana okul içerisinde gerçekleştirilen satranç eğitiminin ardından gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren 8 öğrenci daha aynı törende madalya ile ödüllendirildi. Düzenlenen madalya törenine Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, okul idarecileri, hayırseverler, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

 

BURADAN BAŞARILI SPORCULAR ÇIKACAK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, “Bu, sene başında gündeme getirdiğimiz bir organizasyondu, projeydi. ‘Köyler Spor Açsın’ adı altında proje kapsamında sizin okulunuzu seçtik. Okulumuzda kort tenisi ve masa tenisi organizasyonu altyapı çalışmaları olsun istedik. İlçe Spor Müdürlüğü’nün katkısı antrenör bazında oldu ama çok değerli hayırseverimiz sene başında hem masa tenisi hem de kort tenisi için malzeme yardımında bulundu. Projeyi başlattık. Çevre köylerden gelen öğrenciler de bu projeye dâhil oldu. ‘Köyler Spor Açsın’ projesinin içeriğinde köylerde imkânları kısıtlı olan çocukların sporla tanışmasını sağlamak amacındaydık. Siz de kort tenisini gördünüz, oynadınız. Önce sporla tanışmanızı istedik. Bütün imkânları sunmak isteriz ama maalesef kısıtlı imkânlarımız var. En azından bu sporlarla tanıştıktan sonra yetenekli çocuklar kendilerini geliştirecekler. Masa tenisiniz her zaman burada, istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Başka okul ve köylerde de başka spor dallarında bir altyapı oluşturmaya çalışıyoruz. İsaören’de güreş var, Hocaköy’de voleybol var, Dipsizgöl’de yine masa tenisi ve kort tenisi var. Antrenörlerimiz ilçeden buraya haftada 1 kez gelip sizlere eğitim vermeye çalışıyorlar. Teknikleri öğrendikten sonra siz kendi kendinizi geliştireceksiniz. Bu sene bu sporla devam edersiniz belki önümüzdeki sene başka bir spor olabilir ama buradan çok güzel sporcular çıkacağına inanıyoruz. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Yılsonuna geldik. Tatili iyi değerlendirin, hem spor yapın hem de kitap okuyun. Bu ikisini yapın ki hem zihniniz hem vücudunuz gelişsin. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Programa katılanlara teşekkür ederek konuşan Okul Müdürü Necati Küçükoğlu ise, “İlçe Spor Müdürlüğümüzün proje okul olarak okulumuzu seçmesinden dolayı kort tenisi ve masa tenisinde öğrencilerimizi bilinçlendirdiği, bu spora alıştırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Biz de bu sporlara ek olsun diye masa tenisinde daha fazladan malzeme alarak daha fazla öğretme gayreti içerisine girdik. Ayriyeten satranç çalışmasına ağırlık verdik. Bugün masa tenisi ve kort tenisinden başka satranç yarışmalarında da ödül alan, dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını vereceğiz. Bu projenin başından bitimine kadar emeği olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Masa tenisi kızlar kategorisinde Sanem Çoban birinci, Sedanur Yavaş ikinci, Tuğyan Turun üçüncü, Melike Bulut dördüncü, masa tenisi erkekler kategorisinde Erhan Çakan birinci, Süleyman Ezim ikinci, Timurhan Baytekin üçüncü, Talha Alan dördüncü, kort tenisi ilkokul kızlar kategorisinde Zeynep Baytekin birinci, Emine Tarım ikinci, Zeliha Tarım üçüncü, Sema Balçıelmas dördüncü, kort tenisi ilkokul erkekler kategorisinde Ahmet Katataş birinci, Mehmet Çelik ikinci, Mustafa Baytur üçüncü, Halikan Kayhan dördüncü, ortaokul satranç kategorisinde Fatmanur Yeşiltaş birinci, Ahmet Yeşiltaş ikinci, Servet İnan üçüncü, Sanem Çoban dördüncü, ilkokul satranç kategorisinde ise; Melih Çelen birinci, İsa Öztürk ikinci, Mert Bulut üçüncü ve Berat Yılmaz dördüncü olarak madalya ile ödüllendirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş