Gençlergücü’nde kongre heyecanı

Gençlergücü Spor Kulüp kongresi 21 mayıs 2015 Perşembe günü saat 21.00 de Kulüp Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek. Yeni Başkan Adayı ise Sedat Öpçiner olduğu bildirildi.

Yayınlama: 15.05.2015
812
A+
A-

Gençlergücü Spor Kulübü Yöneticilerinden Kamuran Balkan, yeni başkan adayının Sedat Öpçiner olduğunu ifade etti.

 

KONGRE 21 MAYIS PERŞEMBE AKŞAMI






Konu ile ilgili açıklamada bulunan Balkan, “Kulübümüzün Olağan Kongresi 21 Mayıs Perşembe günü saat 21.00 de Kulübümüzün Sosyal Tesislerinde yapılacaktır. Bölgesel Amatör Lig’de oynama becerisini gösteren ilk İlçe takımı özelliği taşımanın onurunun yanı sıra kısıtlı imkanlar ile mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Lig’den küme düşerek önümüzdeki sezon Bursa Süper Amatör Küme Liginde A Takım olarak mücadele edeceğiz. Bölgesel Amatör Ligin zor şartları nedeni ile ilgilenemediğimiz Alt Yapı ve Tesis çalışmalarına kongre’de göreve seçilecek yeni yönetim ile birlikte zaman geçirmeden başlamak istiyoruz. 21 Mayıs Perşembe akşamı saat 21.00 de yapılacak olan Genel Kurulumuza bütün üyelerimizin katılmasını bekliyoruz”

 

YENİ BAŞKAN ADAYI SEDAT ÖPÇİNER

“Uzun yıllar Kulübümüze başkan ve yönetici olarak hizmet eden ve yaptığı çalışmalar ile kulübümüze büyük ivme kazandıran Başkanımız Dr.Ergün Yıldız, yeni dönem için çok yorulduğunu ve bir süre dinlenmek istediğini ifade etti.Kendisine kulübümüze katmış olduğu maddi ve manevi değerler için çok teşekkür ediyoruz. Kendi aramızda yaptığımız değerlendirme sonucunda halen mevcut yönetimde Basın sözcüsü olarak görev yapan Sedat Öpçiner başkanlığında yeni bir oluşumun hazırlıklarına başladık. Liste çalışmaları devam ediyor ve liste oluşumunda sona geldik. Aramıza yönetici olarak katılacak yeni isimler ile çok daha güçlü bir yönetim oluşturacağız ve yeni sezon hazırlıklarına zaman geçirmeden başlayacağız. Yeni sezonda öncelikli hedeflerimiz arasında Alt yapımızı baştan sona değerlendirmek ve kısa sürede her yönüyle adından başarıları ile söz edilir bir Alt yapıyı yeniden İnşa etmenin yanında, kendi tesislerimize bir an önce kavuşmak için çalışmalar yapılacaktır. Bilindiği gibi kendine ait Antrenman sahası  olmayan tek kulüp biz kaldık. Belediye Başkanımız sayın Alinur Aktaş göreve geldiği andan itibaren spor kulüplerine büyük ilgi göstermiş ve kulüplerimizi tesislerine kavuşturmayı başarmıştır. Yeni yönetim kurulumuz göreve seçildiği gibi İnegöl Belediye Meclisinin 06.02.2015 tarih ve 70 sayılı kararı ile Edebey Mahallesinde kulübümüze tahsis edilen arazi üzerinde tesis yapılması için çalışmalara başlanacaktır. Yapılması planlanan Tesisler için Avam proje hazırlıkları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Recep Altepe göreve seçildiği andan itibaren Bursa’da bir çok kulübümüz tesislerine kavuştu. Yeni dönemde Bursa Büyük Şehir ve İnegöl Belediye başkanımız sayın Alinur Aktaş ve Belediyemizin çok değerli katkıları ile kısa sürede tesislerimizin inşaatına başlamayı arzu ediyoruz. 21 Mayıs Perşembe günü saat 21.00 de yapılacak Genel Kurul’umuzun Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş