Sen kükre biz İnegöl’den duyalım

Sezonu hedeflediği yerde bitiremeyen temsilcimiz İnegölspor, Play-Off’larda rakiplerini tek tek ekarte ederek finale dayandı. 1461 Trabzonspor ile Alanya’da karşılaşacak olan ekibimizin maçı, dev ekranda heykel önünden naklen sunulacak.

Yayınlama: 25.05.2015
811
A+
A-

 

Tarihinde 1461 Trabzonspor ile 1 kez karşılaşan temsilcimiz İnegölspor, 2008 yılında oynanan müsabakada, sahadan beraberlikle ayrılmıştı.

 






İNEGÖL SAHADA KONUŞACAK

1461 Trabzonspor cehpesinden final maçı ile ilgili birçok açıklama gelirken, temsilcimiz İnegölspor’da ise maça dair sadece taraftarla ilgili açıklamalar gelmişti. İnegölsporlu yöneticilerin açıklama yapamamaları ise “İnegölspor sahada konuşacak” diye lanse edildi.

 

BİZİM DEFANS, ONLARIN OFANS SAĞLAM

Play-Off final müsabakası olması nedeni ile ulusal kanallarda da analizleri yapılırken, temsilcimiz İnegölspor’un defans hattının, rakibimiz 1461 Trabzonspor’un ise ofansif hattının çok güçlü olduğu dile getirildi.

 

RAKİP ÇABUK GOL YİYEN BİR EKİP

Lig maçların rakip kaleye 51 gol bırakan 1461 Trabzonspor, kendi ağlarında ise 33 gol gördü. Temsilcimiz İnegölspor ise, rakiplerine 46 gol atarken, kalesinde ise 28 gol gördü. 1461 Trabzon’u analiz eden futbol yorumcuları, rakibimizin çabuk gol yediğini, ama ofans hattının sağlam olması nedeni ile müsabakalardan galip geldiklerini ifade ettiler.

 

TRABZONSPOR’UN ALT YAPISI

Rakibimiz 1461 Trabzonspor’da forma giyen çoğu futbolcu, Süper lig’in güçlü ekibi Trabzonspor’dan kiralık olarak takımda forma giyiyor. Genç oyuncularının maç eksiğini kapatması nedeni ile Trabzonspor, oyuncularını rezerv takımı olan 1461 Trabzonspor’a kiralıyor.

 

RAKİPTEN NOTLAR

TFF 2. Lig Beyaz Grubu 59 puanla 4. bitirdiler. Ligde toplam 9 mağlubiyet aldılar. En golcü isim 14 golle Yaser Hacımustafaoğlu. Emrullah Kokoç gibi 1. lig deneyimi olan futbolculara da sahip. Özellikle hücum da etkili olan Trabzon ekibi bu sezon Play Off dahil toplam 58 gol attı ve kalesinde 37 gol gördü. Genelde Trabzonspor Alt Yapısından aldığı oyuncularla yoluna devam eden Trabzon ekibinin kadrosunda toplam 7 kiralık Trabzonspor futbolcusu yer alıyor. Bu sezon en farklı galibiyeti Tavşanlı Linyitspor (5-1). En farklı mağlubiyet Yeni Malatya (3-1). Kontra atak ve süratli oyuncularla dikkat çekiyorlar.

 

O SENE BU SENE

PTT 1. Lig tecrübesi bulunan 1461 Trabzonspor’un kadrosunda çok etkili yetenekler olmasına rağmen, İnegölsporlu futbolcular sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. “O sene bu sene” sloganları ile lige başlayan temsilcimiz İnegölspor, Play-Off final müsabakasını geçerek PTT 1. Lig’e çıkmanın coşkusunu İnegöl’e taşımak istiyor.

 

ANIT ÖNÜNDE DEV EKRAN

Alanya’ya gelemeyen taraftarların o coşkudan mahrum kalmamasını isteyen İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, girişimleri sonucu anıt önüne kurulacak dev ekranla vatandaşları bu coşkudan mahrum bırakmayacak.

 

TARİHİMİZDE BİR İLK

Daha önce PTT 1. Lige yükselmek için Play-Off turunda boy gösteren temsilcimiz İnegölspor, rakibine yenilerek, hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu yıl Play-Off final müsabakasında boy gösteren temsilcimiz İnegölspor, böylelikle tarihinde bir ilki yaşamış oldu.

 

PTT’YE NELER OLACAK?

Ekibimiz İnegölspor’un PTT 1. Lige çıkması durumunda hem Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) hem de yayın gelirleri ile birlikte yüklü miktarda parayı kasasına koyacak. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş