4. Sınıflar sahaya iniyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol gereğince Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında ‘Haydi 4. Sınıflar Sahaya’ başlatılan Büyükşehir Okul Sporları 4. sınıflar ilçe birinciliği turnuvası start aldı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 15.04.2015
926
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğinde gerçekleştirilen Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında ‘Haydi 4. Sınıflar Sahaya’ sloganıyla hayata geçirilen Büyükşehir Okul Sporları 4. sınıflar ilçe birinciliği futbol turnuvası dün İnegöl’de de start aldı. Kafkasspor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın açılışına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Sorumlusu Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Payas, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

 

20 OKUL VE 220 ÖĞRENCİ TER DÖKECEK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan sosyal, kültürel ve spor faaliyetleri işbirliği protokolü gereğince Okullar Hayat Olsun projesini de kapsayacak şekilde ‘Haydi 4. Sınıflar Sahaya’ sloganı ile Büyükşehir okul sporları 4. sınıflar futbol okul birinciliği, Büyükşehir Okul Sporları 4. sınıflar ilçe birinciliği ve Büyükşehir okul sporları futbol ligi şampiyonlar günü şenliği şeklinde üç aşamalı turnuva ve şenlik düzenlenmektedir. Birinci aşamasını okullar kendi için de yaptı. 2. aşama ise bugün itibariyle başladı. 15-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuvaya 20 okuldan toplam 220 öğrenci katılım gösteriyor. İlçe birincisi olan takım 15 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak olan il turnuvasına katılma hakkı elde edecek. Turnuvaya desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne ve Kafkasspor Tesislerine teşekkür ederim” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş