15 HAFTADA İNEGÖLSPOR

Sezona şampiyonluk umutları ile başlayan fakat kötü performans İnegölspor, geride kalan 15 haftada aldığı 8 beraberlik ile ligde en çok berabere kalan takımın konumunda.

Yayınlama: 08.12.2016
802
A+
A-

Sezona iyi bir başlangıç yapmak ve ligi en iyi yerde bitirmek için sezon başında bir çok yeni oyuncuyu kadrosuna katan İnegölspor’da moraller bir türlü düzelmiyor.

 

Lige Menemen beraberliği ile başlayan temsilcimiz İnegölspor, 2. Hafta’da kendi evinde Bugsaşspor’a 3-1 mağlup oldu.






 

3. Hafta Tuzla deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile İnegöl’e dönen temsilcimiz, bir sonraki hafta ise kendi sahasında Ankaragücü’nü 1-0 mağlup ederek çıkışa geçti.

 

5 Hafta Kayseri Ercisyes deplasmanına çıkan temsilcimiz, rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. Temsilcimiz kendi sahasında 4. haftanın lideri Hatayspor’u mağlup ederek, art arda 3 müsabakadan 3 puanla ayrıldı.

 

Art arda alınan 3 galibiyet ile taraftarlar havaya girerken, ligin 7. Haftasında Aydınspor deplasmanına konuk oldu. Temsilcimiz 1-1 beraberlik ile sahadan ayrılarak, beraberlik serisini başlatmış oldu.

 

Temsilcimiz 3 galibiyetin ardından Aydınspor, Kırklarelispor ve Karşıyaka ile oynanan müsabakalarda sahadan beraberlikle ayrıldı.

 

Ligin 10. Haftasında kendi evinde Kastamonuspor’u ağırlayan temsilcimiz İnegölspor, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başarsa da, bir sonraki hafta Gümüşhanespor’a mağlup olması ile tepkiler yükselmeye başladı.

 

Gümüşhanespor mağlubiyetinin ardından Tokatspor deplasmanına çıkan temsilcimiz beraberlik serisini tekrar başlatarak, rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

 

Bu müsabakanın ardından temsilcimiz sırasıyla Niğde Belediyespor ve Sarıyerspor ile de berabere kalarak tepkilerin iyice yükselmesine neden oldu.

 

Son olarak Eyüpspor’a kendi evinde 2-1 mağlup olan temsilcimiz, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

 

Temsilcimiz şimdiye kadar çıktığı 15 müsabakada toplam 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

 

Lider Gümüşhanespor’un ardından, temsilcimiz Menemen Belediyespor ile birlikte en az mağlup olan takım olarak kayıtlara geçti.

 

Ligde 8 beraberliği bulunan başka bir takım bulunmazken, temsilcimiz İnegölspor bu alanda zirvede yer alıyor.

15 Haftalık performansı umut vermeyen temsilcimiz, rakip filelere toplam 18 gol gönderirken, kendi kalesine ise 17 gol gördü.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş