Aktaş, sezonun ilk mücadelesine davet etti

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tüm ilçe halkını, sezonun ilk maçında İnegöl’de Palandöken Belediyespor’u ağırlayacak olan İnegöl Belediyespor’un karşılaşmasına davet etti. Pazar günü ilçe spor salonunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

Yayınlama: 17.10.2014
762
A+
A-

Acıbadem Erkekler Voleybol liginde heyecan bu hafta sonu başlıyor. Temsilcimiz İnegöl Belediyespor ilk hafta mücadelesinde İnegöl’de Palandöken Belediyespor’u ağırlayacak. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tüm sporseverleri ve İlçe halkını hafta sonu İnegöl’de oynanacak olan bu önemli maça davet etti.

 

Lige iyi başlamak için Pazar günü oynanacak Palandöken Belediyespor maçına çok ciddi hazırlandıklarını söyleyen Başkan Aktaş; “Sezonun ilk maçını kendi evimizde ve seyircimizle oynayacağız. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Gerek kupa maçlarında gerekse hazırlık karşılaşmalarında iyi sonuçlar aldık. Aslında bizi motive edecek şey, iyi sonuçtan ziyade oynanan oyundan hocamızın memnuniyeti. Sporcu kardeşlerim hazırlık dönemini çok iyi değerlendirdi. Dönem dönem aksaklıklarımız olmasına rağmen tempomuz gayet iyi. Seyircimizin de desteği ile lige iyi oyun ve galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.






 

Palandöken Belediyespor’un ligin yeni takımı olduğunu da vurgulayan başkan Aktaş; “Palandöken Belediyespor geçen sezon 2.ligde başarılı olup 1.lige yükseldi. Onlar bize göre bu ligin daha yenisi. Biz geçen sene acemilik yılımızı atlattık diye düşünüyorum. Tabi onlarda buraya kazanıp lige iyi başlamak için geliyorlar. İnşallah iyi oyunla galip gelen taraf biz oluruz” şeklinde konuştu.

 

Geçtiğimiz yıl son play out maçlarında ligde kalmayı başardıklarını da hatırlatan başkan Aktaş; geçtiğimiz sezon dönem dönem çok iyi maçlar çıkardık. Ancak bazen inanılmaz kötü dönemlerimiz oldu ve nihayetinde son maçlarda lige tutunduk. Bu yıl işi daha sağlama aldık. Kâbus dolu günler yaşamak istemiyoruz. Hedefimiz son 4 takım arasında yer almamak. Taraftarımızın da desteği ile bunu başarabilecek bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi onlar bizi desteklemeye devam etsinler sonra zaten başarı gelecektir” dedi.

 

Pazar günü ilçe spor salonunda saat 14.00 başlayacak olan karşılaşmanın ücretsiz olduğunu ifade eden başkan Aktaş; “Buradan özellikle ailelere ve bayanlara da seslenmek isterim ki lütfen sizler de salonlardaki yerinizi alın. Tekrar ligin hayırlı olması dileklerimle Belediyespor’umuza başarılar diliyor, ilçe halkımızı Pazar günü maçımıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş