Aktaş’tan Fenerbahçe maçına davet

İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Pazar günü saat 15.30’da oynanacak olan Belediyespor-Fenerbahçe karşılaşmasına tüm sporseverleri davet etti.

Yayınlama: 19.12.2014
719
A+
A-

Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Fenerbahçe maçı ile ilgili basın toplantısı düzenleyerek, vatandaşları Fenerbahçe maçına davet etti.

 

FENERBAHÇE MAÇINI ÖNEMSİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, “Belediyespor olarak Türkiye Erkekler Voleybol 1. Liginin 11. Haftasında evimizde oynayacağımız maçta Fenerbahçe voleybol takımını ağırlayacağız. Fenerbahçe maçı bizim için önemli bir maç. Belediyespor ligde 9. Sırada hedefimiz daha üst sıralara çıkmak. Bu nedenle Fenerbahçe maçını önemsiyoruz” dedi.

 

TARAFTARA UYARI

3 büyüklerle geçmişte yaşanan maçlardaki olaylar nedeniyle taraftara yönelik uyarılarda da bulunan Aktaş; “Geçen sezon evimizde oynadığımız Galasaray ve Fenerbahçe maçlarında çıkan olaylar nedeniyle takımımız ciddi para cezalarına çarptırıldı. Bu durum takımımıza sıkıntı yaşattı. Taraftarımızdan rica ediyorum bu maç Fenerbahçe–Galasaray maçı değil, İnegöl Belediyespor-Fenerbahçe arasında bir karşılaşma. Yaşanan olumsuzluklar İnegöl’ümüze ve takımımıza kötü bir imaj oluşturuyor. Bu manada özellikle müsabakaya gelecek olan seyircilerimizin kural ve kaidelere dikkat etmesi, İnegöl Belediyespor’u sıkıntıya sokacak herhangi hal ve tavır içerisinde olmaması ve özellikle de coşkulu bir şekilde Belediyespor’u destekleyerek, galibiyet almayı çok arzu ediyoruz. Tüm ilçe halkından destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş