POSOFLULAR TURNUVASINDA ŞAMPİYON ÖZBAŞI

Bu sene 12. si düzenlenen Posof Futbol Turnuvası Zadeler Halı Sahada yapılan final maçı ile son buldu. Şampiyona maçında kupayı Özbaşı takımı kaldırdı.

Yayınlama: 17.05.2016
795
A+
A-

Final maçında Belediye Başkanvekili Turgay Yel, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Posof Dernek Başkanı Özgen Kurşun, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Posoflu hazır bulundu.

Şampiyona maçı sonrası konuşmalara geçildi. Posoflular Dernek Başkanı Özgen Kurşun; “Geleneksel hale getirdiğimiz Posof Halı Saha Futbol Turnuvamızın bu sene 12. sini gerçekleştirdik. Spor kardeşlik demektir. Spor sağlık ve heyecan demektir. Burada bunların hepsini yaşadık çok şükür. Bu turnuvayı da kardeşlik, birlik ve beraberlik için yaptık. Turnuvamıza bu sene birbirinden kaliteli 12 takım katıldı. Her turnuvanın 1 tane şampiyonu oluyor. Ancak gençlerimiz öyle güzel, kardeşçe ve dostça oynadılar ki bu maçı dostluk ve kardeşlik kazanmıştır. Turnuvamızın finalini her sene 19 Mayıs gününe denk getiriyorduk Ancak bu sene dernek olarak doğduğumuz topraklara düzenlediğimiz Posof Gezisi’nden dolayı 15 Mayıs itibari ile turnuvamızı sonuçlandırdık. 

Burada başka bir sevinci daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Bursa Ardahan Dernekleri Federasyonun bu sene 2. sini düzenlediği turnuvada İnegöl Posof Derneği olarak Şampiyon olduk. Şampiyonada top koşturan gençlerimizi de burada sizler huzurunda kutluyorum kupamızı derneğimize kazandırdıkları için. Bu vesile ile turnuvaya katılım gösteren takımlarımıza, turnuvanın oluşmasında emeği geçen başta Salih Zeki Karataş kardeşim olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarıma, desteklerini bizden esirgemeyen siz hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.






İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise; “Bu turnuvalar dostluk için yapılır. Tanışma ve kaynaşma için yapılır. Aradaki ufak çekişmeleri de maçın heyecanından saymak lazım. Her takımın bir glibi olacaktır. Ben şampiyon ve dereceye giren takımların yanında turnuvada yer alan tüm takım ve futbolcuları tebrik ediyorum. Posof Derneğimize de bu etkinliğinden dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban da tüm takımlara ve dereceye giren takımları kutladı. Başkanvekili Turgay Yel ise yaptığı konuşmada “Bir yanda Beşiktaş bir yanda Posofun takımları şampiyonluk uğraşıyor. Ne varkı Özbaşı şampiyon oldu. Belediye Başkanımızın adına burada bulunuyorum. Tüm takımları tebrik ediyorum. Posoflular voleybolda da her sene şampiyon oluyordu. Birçok kültürel ve sportif faaliyetlerde yer alıyorlar. Her etkinlikleri de kendilerine yakışır şekilde yapıyorlar. Ben tekrar başta dereceye giren takımlar olmak üzere tüm takımları kutluyorum. Posof derneğimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Turnuvada Gol Kralı Muhammed Balcı, turnuvanın en centilmen takımı Aşıküzeyir oldu. Ortak Demir Doğrama ile Süngülü arasında üçüncülük maçını 6-2 ile alan Süngülü takımı alırken, Özbaşı ile Çamyazı arasındaki final maçını ise 6-3 lük skorla Özbaşı takımı aldı.

Konuşmalar sonrası madalya ve kupa törenine geçildi. İlk olarak turnuva maçlarını yöneten hakem Dursun Göral plaketini Dernek Başkan Yardımcısı Nihat Güngör verirken, attığı 24 gol ile gol kralı olan Muhamed Balcı’ya eski belediye meclis üyesi Erdal Akaya takdim etti. Turnuvanın en centilmen takımı olan Aşık Üzeyir takımına ise madalya ve kupalarını Dernek Başkanı Özgen Kurşun teslim etti. Turnuvanın üçüncüsü Süngülü takımının madalya ve kupalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican verirken, İkinci olan Çamyazı takımına Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban takdim etti. Turnuvanın şampiyonu Özbaşı takımı ise şampiyonluk kupasını Belediye Başkan vekili Turgay Yelin elinden aldı.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş