4 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, sezon başında kadrosuna kattığı Emre Aktaş, Eren Açıkgöz, Berkay Günay ve İsmail Köse ile yollarını ayırdı.

Yayınlama: 14.12.2016
778
A+
A-

İnegölspor Resmi İnternet Sitesi’nden yayınlanan mesajda, “İnegölspor’umuzun sezon başı transfer ettiği Emre Aktaş, Eren Açıkgöz, Berkay Günay ile Göztepe’den kiraladığı İsmail Köse’ye kendilerine kulüp bulmaları için izin verildi. İnegölspor Yönetim Kurulu olarak, kendilerine kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder futbol hayatlarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

 

EMRE AKTAŞ






Bu sezon 6’sı ilk 11’de olmak üzere toplam 10 müsabakada forma giyen Emre Aktaş, 592 dakika sahada kalırken gol sevinci yaşayamadı. Emre Aktaş, bu müsabakalarda toplam 4 sarı kart gördü.

 

EREN AÇIKGÖZ

Bu sezon Türkiye Kupası ve lig müsabakaları dahil toplam 11 müsabakada formasını terleten Eren Açıkgöz, 9 müsabakada ilk 11’de çıktı. Eren Açıkgöz toplamda 797 dakika sahada kalırken, rakip filelere toplam 3 gol gönderdi. Açıkgöz süre aldığı müsabakalarda toplam 2 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.

 

BERKAY GÜNAY

Sezon başında transfer edilen Berkay Günay, bu sezon Türkiye Kupası dahil olmak üzere toplam 15 müsabakanın 9’unda ilk 11’de sahaya çıktı. Berka Günay, bu müsabakalarda 1 gol atarken ve iki sarı kart gördü.

 

İSMAİL KÖSE

Sezon başında büyük umutlarla Göztepe’den kiralanan İsmail Köse, İnegölspor forması ile 12’si ilk 11’de olmak üzere toplam 18 müsabakada boy gösterdi. Köse, 18 müsabakada toplam 4 gol kaydederken, 3 kez de sarı kart gördü.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş