Osmaniyespor’dan transfer hamlesi

Osmaniyespor 2. Başkanı Selçuk İnal, 2014-2015 sezonuna Süper Amatör Lig hedefi doğrultusunda güçlü bir takım kurduklarını ve bu doğrultuda İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü’nden 19 yaşındaki kanat oyuncusu Fırat Bayındır ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Yayınlama: 08.09.2014
808
A+
A-

1.Amatör Küme ekiplerinden Osmaniyespor, Süper Amatör Lig hedefi doğrultusunda İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü’nden 1995 doğumlu kanat oyuncusu Fırat Bayındır’ı renklerine bağladı.

 

Gerçekleştirilen transfer hakkında açıklamalarda bulunan Selçuk İnal şunları kaydetti: İnegöl’ümüzü 1. Amatör Küme’de temsil eden takımımız, geçen sene kıl payı kaçırdığı Süper Amatör Küme hedefi doğrultusunda 2014-2015 futbol sezonu çalışmalarına başlamıştır. Teknik Direktörümüzün vermiş olduğu transfer listesi doğrultusunda hareket eden kulübümüz, ilk transferini Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gençlergücü Spor Kulübü’nde forma giyen 1995 doğumlu kanat oyuncusu Fırat Bayındır’ı renklerine bağlayarak gerçekleştirmiş bulunmaktadır. Transferin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan Gençlergücü Spor Kulübü camiasına teşekkür ederiz. Yakın bir zaman içerisinde birkaç isimle daha kadromuzu güçlendireceğimizi tüm spor kamuoyuna bildiririz.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş