Hedef 4’te 4 yapmak

Ligin ikinci yarısında sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan İnegölspor, eksik kadrosuna rağmen son 3 haftada 9 puan kazanmasını bildi. Sezonun son karşılaşması olan Aydınspor maçının hazırlıklarını sürdüren bordo-beyazlı ekipte hedef hem 4’te 4 yapmak hem de play-off’a kalmak.

Yayınlama: 09.05.2014
767
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İnegölspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aydınspor müsabakası hazırlıklarını dün tesislerde sakat olan 10 oyuncusundan yoksun olarak gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.

 

ÖNCELİĞİMİZ AYDINSPOR’U KENDİ SAHASINDA MAĞLUP ETMEKTİR






Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren şunları söyledi: İlk önce kendi işimizi görüp devamında diğer maçlardan haber bekleyeceğiz. Son 3 haftadır iyi bir çıkışımız var. Bu ligin sezon başında en çok para harcayanlardan bir tanesi Aydınspor’du. Onlar da sezon içerisinde yaşadıkları çalkantılardan dolayı hem Play-Off hedeflerinden hem de şampiyonluk hedeflerinden koptular. İyi bir takım olduğunu düşünüyoruz. Grubumuzun genel kadro yapısına bakıldığında burada olmaması gereken bir takım olduklarını düşünüyorum. İyi futbolculardan kurulu bir takım. Bizim son maçımız. İlk önce maçtan galip ayrılıp ondan sonra 2 takımdan iyi haberler bekleyip Play-Off şansımızın devam edip etmeyeceğini göreceğiz. Ama önceliğimiz Aydınspor’u kendi sahasında mağlup etmektir.

 

GÖSTERDİKLERİ EMEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Tüm oyuncularımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Zor şartlarda mücadele ettiler. Bu grup zor bir gruptu. Buraya kadar getirdiler. Biz oyuncularımızı hiçbir zaman şampiyonluk ya da Play-Off olarak değerlendirmiyoruz. Bize göre 2. devre başarılı olduklarına inanıyoruz. Onların verdikleri emeklere bakıyoruz. Emeklerine saygı duymak zorundayız. Gösterdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah 14 kişi ile Aydın’a gideceğiz. Bu 14 tane yürekli futbolcumuz oradan da galip bir şekilde ayrılırsa ligi iyi bir şekilde bitireceğimizi düşünüyoruz. Küme düşmüş takımın mağlup olacağı futbolda asla ve asla kesin bir kural değildir. Bu çok büyük bir vebaldir. Sadece kendilerini değil bundan Pendikspor’un ve İnegölspor’un da etkileneceğini düşünerek sahaya çıkacaklarını düşünüyoruz. İnşallah biz kendi maçımızı kazanacağız ve diğer maçlardan haber bekleyeceğiz.

 

BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Şuan ki görüntüye göre sadece Berk Baran ve Ali Akburç gözüküyor. Ama siz de bilirsiniz ki Berk 2 aydır, Ali de 1 aydır sakat. Eğer olursa Cuma günü ilk maç oynanacak. İlk maçta büyük ihtimal ikisi de olmaz. Çünkü 1-2 ay idman yapmayan oyuncunun maç atmosferindeki kondisyonu yakalaması çok zor olur. Belki çok büyük bir ihtiyaç olursa ikinci maçta düşünülecek şekilde sakatlıkları geçecek. Allah’ın izni ile ilk önce Aydınspor maçını kazanırsak ve diğer taraftan iyi haberler gelirse 4’te 4 yapan bu 14 tane yürekli arkadaşın Play-Off’ta da başarılı olacağını düşünüyoruz.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş