İnegölspor’da yeni dönem

İnegölspor Olağan Genel Kurulu sonucu seçilen yeni yönetimde görev dağılımı gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, görev dağılımının gerçekleştirildiğini, teknik heyetle anlaşılması durumunda dış transfere hız vereceklerini ifade etti.

Yayınlama: 05.06.2014
1.101
A+
A-

İnegölspor Olağan Genel Kurulu sonrası yönetime gelen Eşref Güç ve heyeti önceki akşam gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısı ile görev dağılımını gerçekleştirdiler.

 

SON YILLARDA İNEGÖLSPOR’UN EN FAZLA KATILIMLI GENEL KURULUNU YAŞADIK






Genel kurul sonucunda yönetime seçildiklerini belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, “Son yıllarda İnegölspor’un en fazla katılımlı genel kurulunu yaşadık. Bu yüzden Yücel Demir ve ekibine, İnegölspor kongre üyelerine ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Genel kurul sonrası kazanan biz olduk fakat bu yapılan kongrede kazananın bir tek İnegölspor olmasını istiyorduk ve bize göre de öyle oldu” dedi.

 

GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yönetim kurulu olarak ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Emrah Erim, “Bu toplantıda ilk önce görev dağılımını yaptık. Başkanımız Eşref Güç, başkan yardımcımız Eşref Yiğit, başkan yardımcımız Seçkin Kurşun, teknik asbaşkan Ahmet Sütçü, mali asbaşkan Oktay Can, futbol şube sorumluları Celal Ter ve Özcan Gümüştekin, federasyon temsilcilerimiz Sinan Kılakay, Ali Demirhan ve Ebubekir Yavuz, reklam ve halkla ilişkiler sorumlularımız Hamit Haraslı, Olgun Yıldız ve Bülent Tanrıkulu, tesisler sorumlumuz Halil Malkaç, altyapı sorumlularımız Nazmi Kahraman ve Mehmet Döngel, amatör kulüpler temsilcimiz Serhat Kılınç, taraftardan sorumlu yöneticimiz Metin Aydınlar, basın sözcülerimiz ben Emrah Erim, Burak Şimşek ve Ahmet Ortakçı’dır. Bu sene kulübümüz ile ilgili olacak açıklamalarda sizlerle beraber olup kulüp ile ilgili bilgileri size vermekle görevlendirildik” şeklinde konuştu.

 

TEKNİK HEYET İLE ANLAŞTIKTAN SONRA DIŞ TRANSFERE YÖNELECEĞİZ

Konuşmalarına devam eden Erim, “30 Mayıs kongre olmasından dolayı transferde tabi ki biraz gecikiyoruz. Daha yönetim seçilmeden futbolcularımız ayrılmak durumunda kalıyorlar. Akşam görev dağılımından sonra yine transfer komitemizi oluşturduk. Transfer komitemizde; Eşref Güç, Seçkin Kurşun, Ahmet Sürçü, Hamit Haraslı, Özcan Gümüştekin, Celal Ter, Mehmet Döngel, Nazmi Kahraman arkadaşlarımız var. En kısa zamanda öncelikle iç transferde görüşmelere başlayacağız, daha sonra da teknik heyet ile anlaştıktan sonra dış transfere yöneleceğiz” dedi.

 

KENDİSİ İLE PRENSİPTE ANLAŞTIK

Şaban Yıldırım ile kesin bir anlaşmanın sağlanıp sağlanmadığının sorulması üzerine konuşan Erim, “Şaban Yıldırım ile kongre sonrası bir görüşmemiz oldu. Kendisi ile prensipte anlaştık. Diğer yardımcı antrenörler ile ilgili de görüştük fakat en son bu haftasonu Cuma veya Cumartesi günü İnegöl’e gelecek, resmi sözleşmeyi o zaman imzalayacağız. Büyük ihtimal bu sene Şaban Yıldırım ve ekibi ile çalışacağız” diye konuştu.

 

TAKIMIN İSKELETİ BOZULMADAN TRANSFER OLACAK

Alt liglerde yaşanan futbolcu sirkülasyonu hatırlatılarak kendisine yöneltilen ‘Takımdan ayrılmak istediğini bildiren bir futbolcu oldu mu?’ şeklindeki soruyu yanıtlayan Erim, “Şu ana kadar bize takımdan ayrılmak istediğini bildiren bir futbolcu olmadı. Bir tek hepinizin bildiği gibi Berkay, Aydınspor ile anlaştı. Onun fesihnamesini biz kulüpten verdik. Bilgi olarak bir tek bu var. Kalan bütün futbolcularımız öncelikle yönetim kurulunun oluşmasını ve İnegölspor ile görüşmeyi, daha sonra diğer kulüplerle görüşmeyi bekliyorlar. Bundan bilgimiz var. İnşallah anlaşmak istediğimiz futbolcular ile anlaşırız, takımın iskeletini bozmadan yapacağımız transferler ile başarılı bir sezon geçiririz” dedi.

 

O TEKNİK DİREKTÖRÜN İSTEĞİNE GÖRE OLUŞACAK BİR ŞEY

İnegölspor ile sözleşmesi devam eden Metin Akan’ın takıma dönme ihtimalini değerlendiren Erim, “Metin Akan şuanda İnegölspor’un futbolcusudur. Fakat Metin Akan ile ilgili şuanda Şaban Yıldırım ile herhangi bir şey görüşmedik. Kendisi ile anlaştıktan sonra Şaban Yıldırım’ın söyleyecekleri doğrultusunda yararlanabiliriz veya başka bir seçenek çıkar ortaya. O teknik direktörün isteğine göre oluşacak bir şey” ifadelerini kullandı.

 

İNEGÖLLÜ ANTRENÖR OLACAK

Mevcut teknik heyetteki yardımcı antrenörlerin hepsinin İnegöllü olduğu hatırlatılarak Şaban Yıldırım’ın ekibinde de İnegöllü antrenör olup olmayacağının sorulması üzerine konuşan Emrah Erim, “Biz Şaban Yıldırım’ın kendi 5 yardımcı antrenörü ile gelmesinden yana değiliz. Muhakkak ki bizim kulübümüzden 1 veya 2 yardımcı antrenörün bu ekibin içerisinde olmasını istiyoruz. Bununla ilgili düşüncelerimizi de kendisine ilettik. Kendisi de ilk başta olumlu karşıladı ama sonuçta bu imzalanmış bir mukavele değil, sözle söylenmiş bir şeydir. Asıl netlik Cuma günü belli olacak” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş