“Kongre sürecini başlatıyoruz”

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyerek, İnegölspor’un kongre sürecini başlatıyoruz” dedi.

Yayınlama: 01.06.2015
642
A+
A-

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, mali kongreyi seçimli kongre ile birleştirdiklerini ifade etti.

 

HEPİMİZİN ORTAK HEDEFİ, ORTAK DEĞERİ İNEGÖLSPORDU






Lig boyunca kendilerini destekleyen herkese teşekkür eden Erim, şöyle konuştu: “İyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla, yanlışıyla bir sezonu tamamladık. İsterdik ki, sezon sonu PTT 1.Ligde oynamaya hak kazanan takım biz olalım. Olmadı. Penaltılara kadar getirdik. Penaltılarda da olmadı. Artık nasip değilmiş. Bu dönem içinde bizlere destek olan insanlara gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Sene içerisinde bizimle ilgili olumlu eleştiriler, bizlerin çalışma azmimizi arttırdı. Yapılan eleştirilerde sonuçta yapıcı olduğu için hepimize yol gösterici oldu. Biz yönetim kurulu olarak doğru olanları kendimize birer fikir olarak aldık ve bu yönde hep çalışmalarımızı tamamladık. Öncelikle sezon boyu yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok centilmence ve takımı mağlup olsa da destekleyen ciddi bir taraftarımız oldu. Bunun en sonunu Hatay’da, Bandırma’da, Alanya’da gördük. Bu tabloları yaşamak çok güzeldi. Gerçekten onlara teşekkür ediyoruz. Basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Belki yazacak çok olumsuz şeyleriniz,fikirleriniz vardı. Fakat hepimizin ortak hedefi, ortak değeri İnegölspordu. Belki kimi zaman söyleyeceğiniz kelimeleri yuttunuz. Kimi zaman yazacağınız şeyler atladınız. Sonuçta İnegölspor menfaati için yaptınız. Hep bizim yanımızdaydınız. Sizlere teşekkür ediyoruz. Kongreden bu yana sadece yönetim kurulu değil bizim çevremizde olan sezon boyu bize maddi manevi destek veren eşimize, dostumuza, İnegöl halkına teşekkür ediyoruz. Kongrede hangi yönetim gelirse gelsin destek olacağını açıklayan ve bize reklam desteğinde bulunan Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’e teşekkür ediyoruz. Sene içerisinde yaptığı yardımla Alanya’daki 1461 Trabzon maçında yanımızda olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ediyoruz. Bu kulübün onursal başkanı seçildiğimiz günden bu yana sıkıştığımız her noktada maddi manevi bizim yanımızda olan ve İnegölspor sevdalısı olan 21 kişiyiz bizim 22. yöneticimiz büyüğümüz Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ediyoruz. Sezon boyu kendi doğrularımızı yapmaya çalıştık. 21 kişi kolay değil ama bunun avantajlarını yaşadık. Aramızda tartışarak doğruyu bulduk. Kendimizce kulübü doğru yönettiğimizi zannediyoruz.”dedi.

 

İNEGÖLSPOR’UN İSTİKRARI BOZULMAZ

Yönetim kurulu olarak yaptıkları toplantının ardından kongre kakarı aldıklarını ifade eden Erim, “Bugün UEFA lisansı alan nadir kulüplerden İnegölspor. İnegölspor’un maddi dengesini bozmadan, bu halkın bütünlüğünü bozmadan, insanları ayırmadan İnegölspor adı altında birleştirerek, yöneticilik yapmaya çalıştık. Kimilerine göre başarılı olduk, kimilerine göre olamadık. Bize sorarsanız kongrede aday olurken bir hedef koyduk, dedik ki bizim hedefimiz 1.Lig. Biz bu takımı 1.Lige çıkartmak istiyoruz. Ama penaltılarla ama başka bir şekilde biz bunu başaramadık, olmadı. Olmayınca da yapacak tek bir şey kalıyor. Kongreye gitmek. Mali kongre vardı. Mali kongreyi seçimli kongreyle birleştiriyoruz. İnegölspor’un kongre sürecini başlatıyoruz. Bundan sonra yönetimin içerisinden aday olabilir. Dışarıdan aday olabilir. İnegölspor için hayırlısı neyse doğru olan neyse o olsun diyoruz. Bir kadro kurduk. Belki kadromuz bu ligde en iyi kadro değildi. En yüksek maliyetli kadro değildi. Bunun başına bir teknik direktörü getirdik. Beğenen var, beğenmeyen var, eleştiren var, eleştirmeyen var ama sonuçta son penaltılara kadar bu çocuklar, bu ekip bizi buraya taşıdı. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsi haklarını helal etsinler. Biz onlardan sonuna kadar memnunuz. İnşallah gelecek olan yönetimde bunların bir çoğu ile çalışır. İnegölspor’un istikrarı bozulmaz. Tekrardan sıfırdan kadro oluşturulmaz. Bunun üzerine ilave ederek gider ki, bu sene kaçırdığımızı seneye gelecek yönetim yakalar diye düşünüyorum. Sonuçta bir sezonu hayırlısıyla tamamladık. Sizlerden, İnegöl halkından, herkesten haklarını helal etmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş