Mahmudiye İmam Hatip Türkiye Finalleri’nde

Yalova’da 6-9 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Küçük Erkekler Futbo Türkiye Şampiyonası Grup elemelerinde İlçemiz Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu Grup1. Si olarak 14-17 Mayıs tarihleri arası Balıkesir’de düzenlenecek olan Türki Küçük Erkekler futbol şampiyonası yarı finallerine katılma hakkı elde etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 09.04.2015
1.396
A+
A-

Yalova’da 6-9 Nisan tarihkleri arası düzenlenen Grup müsabakalrında Bursa ilini temsil eden Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu Karabük temsilcisini 4-0, Edirne temsilcisini 1-0 ve Tekirdağ temsilcisini, 1-0 yenerek 9 puanla grubunu lider olarak tamamlayıp, 14-17 Mayıs tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası yarı finallerine katılacaklardır.

 

Okul Müdürü M.Saki Bulu, tüm müsabakalarda kendilerinden hiçbir yardım ve desteği esirgemeyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Ayrıca okul futbol takımını ve Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Ayar’ı kutlayarak Balıkesir’de düzenlenecek  olan yarı final müsabakalarında başarılarının devamını temenni etti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş