Gökhan Karadeniz’in kalbinde Bursaspor var!

Bu sezon Altınordu forması ile müthiş bir performans ortaya koyan Gökhan Karadeniz,Bursaspor’un kendisini transfer etmek istemesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlama: 01.05.2014
1.304
A+
A-

16 ve 23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan olağanüstü kongre de aday olmayacağını açıklayan Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan,daha önce belirlenmiş olan futbolcuların transfer çalışmalarına hız verdi.Bu sezon devre arasında 2.Başkan Rıdvan Şen’in Bursaspor’a kazandırmak için büyük çaba sarf ettiği ancak kulübünün transferine onay vermediği Gökhan Karadeniz ile ilgili görüşmeler tekrar başladı.Spor Toto 2.Lig Kırmızı grupta 32.haftada Şampiyonluğunu ilan ederek PTT 1.Lig’e yükselme başarısı gösteren Altınordu’da forma giyen Gökhan Karadeniz,bu sezon bitime iki hafta kala takımının Lig’de attığı 71 golün 25’ine de imzasını attı.Gol krallığında Bandırmaspor’dan Timur Kosovalı’nın 3 golle önünde yer alan Gökhan Karadeniz,Bursaspor’a transferi ile ilgili bursadabugun.com’a açıklamalarda bulundu.

BURSASPOR FORMASI HAYALLERİMİ SÜSLÜYOR
Bursa’nın kendi memleketi olduğunu belirten golcü futbolcu açıklamasında şu sözlere yer verdi:”Ben Bursalıyım.Hayata gözlerimi Bursa’da açtım ve yetiştim.Şimdi transferim ile ilgili kendi şehrimin takımı olan Bursaspor’un beni istiyor olması çok gurur verici bir durum.Bursaspor formasını giymek ve o muhteşem taraftarların huzuruna çıkmak her zaman hayallerimi süsledi.Şu anda Altınordu’nun başarısı için ter döküyorum ve sözleşmem devam ediyor.Bu süreçte söz sahibi olanlar kulüplerdir.Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Bursaspor ailesinin bir bireyi olabileceğimin düşüncesi bile heyecan verici” sözleriyle yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

GÖKHAN’IN TALİPLERİ ÇOK
Gökhan Karadeniz’in menajeri olan Hüseyin Ok’da,Gökhan’ı şu anda Süper Lig’den 5-6 takımın takip ettiğini ifade ederek:”Bursaspor bu sezon devre arasında Gökhan’a talip olmuştu.İkili ilişkilerimiz bu yönde sürekli devam etti.Gökhan’ı Bursaspor’un dışında Galatasaray’da takip ediyor.Süper Lig’de yer alan Anadolu takımlarından da Gökhan’ı transfer etmek isteyen kulüpler var ancak burada belirleyici olan Altınordu kulübü”olacaktır dedi.
Transferde bu süreçler yaşanırken Altınordu kulübünün Gökhan Karadeniz’e yaklaşık olarak 800.000 TL bonservis bedeli talep ettiği de öğrenildi.






GÖKHAN KARADENİZ KİMDİR?
Gökhan Karadeniz 1990 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Futbola ise 2000 yılında Karacabeyspor altyapısında başlayan Gökhan, 9 sene burada forma giydikten sonra, 2009 yılında Gemlikspor takımına transfer oldu. 2010 yılında bu takımla profesyonel sözleşme imzalayan Gökhan, Ramazan Silin yönetimindeki takımda 9 maça çıkıp 1 gol attı. 2011-12 sezonu öncesinde ise memleketinin takımı Bursa Nilüferspor’un yolunu tuttu. 2011-12 sezonunda 35 maça çıkan oyuncu 20 gol attı ve tüm dikkatleri üstüne çekti. 2012-13 sezonunda ise 16 lig ve 1 kupa maçına çıkan Gökhan 8 gol attı ve devre arasında Aydınspor 1923 takımına kiralandı. Bu takımla 14 maça çıkan oyuncu 2 gol attı ve takıma döndü.2013-2014 sezonunda Altınordu forması ile 27 gole imza atan genç futbolcu oynadığı futbolla da büyük beğeni kazandı.Gökhan,27 golün 25’ini ligde atarken 2 golü de Türkiye kupası maçlarında kaydetti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş