“Gol pozisyonlarını değerlendiremedik”

Deplasmanda Cihanspor’la 2-2 berabere kalan Kafkasspor’da, Teknik Direktör Haluk Metin bir açıklama yaparak, buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Yayınlama: 12.11.2014
677
A+
A-

Teknik Direktör Haluk Metin, cihanspor ile berabere kaldıkları müsabaka ile ilgili açıklamalarda bulunarak, gol poziyonlarını değerlendiremediklerini, bu nedenle sahadan beraberlikle ayrıldıklarını ifade etti.

 

MAÇIN BAŞINDA TALİHSİZ 2 GOL YEDİK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Haluk Metin, “Maçın başında talihsiz 2 gol yedik. Takımımız yediği ikinci golden sonra tek kale oynamaya başladık. 45.dakikada maçı 2-2 yaptık. Kalan dakikalarda rakibimize karşı bulduğumuz net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Sahadan berabere ayrılmamıza rağmen haftayı lider olarak kapadık. Takım olarak iyi oynuyoruz. Haftalar ilerledikçe daha iyi oynayacağımıza inanıyorum. Şanssız bir hafta geçirdik. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda Duaçınarıspor ile karşılaşacağız. Duaçınar maçını kazanmak için futbolcularımın sahada elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyorum. İnegöllü spor severeleri maçımıza bekliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş