Amaç İnegöllü sporcuların üst seviyelerde oynaması

Çarşıspor Başkanı Zeki Karakoç, Çarşıspor olarak amaçlarının İnegöl’deki sporcuların daha üst seviyelerde oynamasını ve tecrübe edinmelerini sağlamak olduğunu ve bu konuda da başarılı olduklarını ifade etti.

Yayınlama: 14.01.2015
683
A+
A-

Çarşıspor Başkanı Zeki Karakoç normal sezonun bitmesine bir maç kala başkanlık görevini üstlendiği zamandan bu yana takım ve sezon ile ilgili genel bir değerlendirmede bulundu.

 

GENÇ YETENEKLER PROFESYONELLİK YOLUNDA






2013 yılı itibari ile Çarşıspor Başkanlığını üstlenen Zeki Karakoç, “İlk sezon İnegöl’ü hem Genç Erkekler hem de Yıldız Erkekler kategorisinde çıkardığımız takımların yanı sıra oyuncularımıza Bölgesel Lig deneyimini de yaşattık. Amacımız, İnegöl’deki sporcuların daha üst seviyelerde oynamasını ve tecrübe edinmesini sağlamaktı. Bölgesel Lig’de İnegöl’ün yerli oyuncuları ile ilçemizi bölgeye tanıtmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu tahmin ediyorum. Bu takımda oynayan ve henüz altyapı kategorisinde mücadele eden 1998 doğumlu oyuncumuz Melih Demirci’yi BEKO Ligi takımlarından Banvit’in altyapısına verdik. Aynı zamanda yine genç takım oyuncumuz olan Ali Şimşek’i de Gaziantep Zirve Üniversitesi 3. Lig basketbol takımına gönderdik. Yine Ömer Faruk Sav ve Eray Atış’ı da oynadıkları EBBL Ligi’nde aldıkları ve üniversite puanına ek olan 50 puan ile İzmir Ege Üniversitesi BESYO bölümüne kazandırdık” dedi.

 

BEKLENENİN ÜSTÜNDE NETİCEER ELDE EDİLDİ

Bu sene ile ilgili de değerlendirmede bulunan Karakoç, “Oyuncularımızın, belirttiğimiz gibi dış takımlara verilmesi ile yeni yapılanmaya gitme gereği duyduk. Bu yapılanma içerisinde geçen sene yıldız takım kategorisinde oynayan oyuncularımızla ve 2000 doğumlu takviyeler yaparak Gençler kategorisinde başarılı sonuçlar alarak beklediğimizden çok daha iyi neticeler elde ettik. Normal sezonun bitmesine 1 maç kala oynayacağımız Bursa Basket maçını kazanarak gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

İLÇE HALKINDAN DESTEK BEKLİYORUZ

İnegöl halkından taraftar desteği beklediklerini belirten Karakoç, “Takımda olan oyuncularım Furkan Doğan, Berkant Kaya, Furkan Arslan, Onur Sak, Emre Erdoğan, Hakan Demirhan, Doğancan Demir, Ahmet Babacan, Metin Acar ve Hakan Marangoz ile antrenör Kemal Başaran’a güvendiğimi ve başarılarının devam edeceğinden emin olduğumu da söylemek istiyorum. İlçe halkından da takımımız için destek beklediğimizi ifade ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş