AMACIMIZ AYDIN’DA GALİP GELEBİLMEK

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceğimiz Aydınspor 1923 maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Amazımız Aydın’da gelip gelmek” dedi.

Yayınlama: 14.10.2016
719
A+
A-

Bordo beyazlı ekip, Aydınspor 1923 maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde Teknik Direktör Osman Özdemir gözetiminde sürdürdü.

 

DEĞERLİ RAKİPLERE KARŞI ÖNEMLİ PUANLAR ALINDI






İdman öncesi açıklama yapan Özdemir, şunları söyledi: “Kupa dahil son 3 haftada aldığımız galibiyetler açıkçası takım kazanınca özgüvenimizde arttı. Çok değerli puanlar. Değerli rakiplere karşı alınan puanlar. Açıkçası bu bizi memnun ediyor ama lig devam ediyor. Hiç bir şey olmamış gibi önümüzdeki maçlara aynı ciddiyetle aynı dikkatle bakmamız lazım”

 

AMACIMIZ AYDIN’DA GALİP GELEBİLMEK

“Şimdi Aydınspor deplasmanına gidiyoruz” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Özdemir, “Onlarda ligde istikrarlı bir görüntü sergiliyorlar. Deplasman maçlarının her zaman bir zorluğu var ama biz inşallah bu alışkanlığımızı Aydınspor maçında da devam ettiririz. Güzel bir şekilde yolumuza devam ederiz. Ama bu lig uzun bir süreç ve maraton. Her türlü netice ile karşı karşıya kalabiliriz. Ama ne olursa olsun bizim amacımız yine Aydın’da galip gelebilmek. Oyuncularla ilgili ufak tefek sıkıntılarımız var. Ama maça etki edebilecek bir durum söz konusu değil. Yani şuanda her şey yolunda gidiyor. Bir problemimiz yok” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş