Anadolu Gençlik’ten şampiyonaya damga

İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü, 21-22 Şubat’ta Kestel’de gerçekleştirilen Wushu Budokaido Şampiyonası’nda toplamda 11 birincilik 10 ikincilik ve 10 üçüncülük alarak şampiyonaya damgasını vurdu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 24.02.2015
621
A+
A-

21-22 Şubat 2015 tarihinde Kestel’de yapılan Wushu Budokaido (Kyokushin) Alt Minik, Minik, Yıldız, Ümit, Genç, Büyük Veteran (Bay-Bayan) Bursa İl Seçmeleri sona erdi. Şampiyonaya Bursa’dan 10 kulüp ve 200 e yakın sporcu katıldı.

 

BİRİNCİLİK KUPASI İNEGÖL’ÜN






İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü, 21 Şubat 2015 tarihinde yapılan Wushu Budokaido (Kyokushin) Alt Minik, Minik, Yıldız kategorilerinde büyük başarı göstererek toplamda; 7 birincilik, 6 ikincilik, 3 üçüncülük dereceleri alarak, şampiyonada İnegöl farkını gösterdi. İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü ayrıca Alt Minik, Minik, Yıldız kategorilerinde birincilik kupasının sahibi oldu.

 

MADALYAYA DOYDULAR

22 Şubat 2015 tarihinde yapılan Wushu Budokaido (Kyokushin) Yıldız, Ümit, Genç, Büyük Veteran kategorilerinde de büyük bir başarı örneği sergileyen İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü; 4 birincilik, 4 ikincilik ve 7 üçüncülük dereceleri alarak, Yıldız, Ümit, Genç ve Büyük Veteran kategorilerinde ikincilik kupasının sahibi oldu.

 

“EL ELE DAHA GÜZEL NESİLLERE”

Gerçekleştirilen şampiyona hakkında konuşan Kulüp Başkanı ve Wushu Milli takım Antrenörü Dinçer Değirmenci, “2 günde 2 kupa getirdik. İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübümüz yeni bir kulüp olmasına rağmen Bursa’nın kulüpleri ile baş edecek seviyeye geldi. Antrenör arkadaşlarımı azimli ve fedakâr çalışmalarından, sporcu arkadaşlarımı da bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını bekliyorum. Velilerimize de bizleri yalnız bırakmadıkları için tek tek teşekkür ediyorum. Bizim kulübümüzün bir sloganı vardır. ‘El ele daha güzel nesillere’ sloganını hayatımıza düstur edinelim. Tekrar sporcularımı tebrik eder başarılarının devamını beklerim” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş