AVRUPA HEDEFİNE YAKLAŞMAK İSTİYORUZ

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, 3-0 kazanılan MSK Urfa maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Zoroğlu, ilk devreyi iyi yerde bitirdiklerini ve ikinci devrede de gösterecekleri güzel oyunlarla Avrupa hedefine yaklaşmak istediklerini belirtti.

Yayınlama: 20.12.2016
819
A+
A-

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, 3-0 kazanılan MSK Urfa maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak ilk devreyi güzel yerde bitirdiklerini belirtti.

 

Maçın ardından açıklama yapan Zoroğlu, “Şuanda gerçekten istediğimiz ve hedeflediğimiz yerdeyiz. Daha fazla puan alabilirdik. Daha iyi yerde bitirebilirdik ama güzel bir yerdeyiz. Şimdiki hedefimiz Türkiye kupası. Gelecek hafta ve ondan sonraki hafta Türkiye kupası maçları oynayacağız. İnşallah orada güzel bir kura ve güzel bir sonuçla son 8’e kalmak istiyoruz. İlk yarı bitti. Son maça kadar mücadele eden oyuncularımı, teknik heyetimi, belediye başkanımızı, yöneticilerimizi, seyircilerimizi, ve basın mensuplarına bizi destekledikleri için çok teşekkür ederiz. İnşallah ikinci yarı da aynı şekilde devam edip, düşündüğümüz Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.






 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş