BAL’da sezon takvimi belli oluyor

BAL ligine katılım evraklarının teslimi bugün sonlanıyor. BAL temsilcimiz Gençler gücü ise bugün itibari ile evraklarını tamamlaması gerekiyor. Katılım evraklarının teslim edilmesinin ardından sezonun takvimi belli olacak.

Yayınlama: 21.07.2014
851
A+
A-

İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü’nün de mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de takımlar yeni sezon hazırlıklarına başladı. Türkiye Futbol Federasyonu da sezon öncesi takımların katılım belgelerini en geç 21 Temmuz 2014 tarihine kadar kendilerine ulaştırmaları gerektiğini hatırlatmıştı. Katılım belgelerinin bildirilmesiyle alakalı işlemler bugün itibariyle sona ererken, bu hafta içerisinde BAL’ın takviminin de belirlenmesi bekleniyor.

 

Öte yandan, Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gençlergücü katılım belgelerini geçtiğimiz hafta federasyona ulaştırdı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “BAL Ligi katılım evraklarını tamamlayarak TFF’ye gönderdik. 2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’e katılım genel esasları ve katılma hakkı bulunan takımların katılım için belirtilen belgeleri hazırlayarak, en geç 21 Temmuz 2014 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürlüğü’ne göndermeleri gerekiyordu. Katılım belgemizi normal süresi içinde hazırlayarak 19 Temmuz 2014 tarihi itibarıyla göndermiş olduk. 21 Temmuz’dan sonra Bölgesel Amatör Lig statüsü ve gruplandırması, lige katılımı uygun bulunan takımlar belirlendikten sonra yapılacak ve ardından BAL takvimi açıklanacaktır.”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş