Basketbolda teknik heyetle anlaşıldı

Belediyespor, Deplasmanlı Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan erkek basketbol takımının teknik heyeti için imza töreni düzenledi.

Yayınlama: 07.08.2015
761
A+
A-

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Basketbol Şube Sorumluları Ümit Süha Yiğit ile Ali Ezim katıldı.

 

ÜST LİGE EN KISA SÜREDE ÇIKACAĞIZ






İmza töreni öncesi açıklama yapan Basketbol Şube Sorumlusu Ümit Süha Yiğit, şöyle konuştu: “Bu sene Bölgesel Ligde faaliyet göstermek üzere yeni bir oluşum içerisindeyiz. 6 senedir devam eden amatör branş maceramız basketbol eklenerek daha da renklenecek diye düşünüyoruz. Bölgemize ilçemize kesinlikle renk katacaktır. Bölgesel Ligde de faaliyet göstermek üzere teknik heyetimizle de anlaştık. Başantrenörümüz İsmail Doğrutekin, menajerimiz Berk Güleçyıldız, yardımcı antrenörlerimiz Behçet Öztürk ile Batuhan Yeşilova. Bu sene kuracağımız takımı inanıyoruz ki, daha ilk senesinde bir üst lige çıkartacaktır. Zaten bütün planlamamızda aslında bölgesel lig için değil bir üst lig için. Kulüp ve Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın da bu konuyla ilgili çok ciddi bir desteği ve öncülüğü var.  İnanıyoruz ki hep birlikte başkanımız, yönetici olarak bizler, teknik heyetimiz ve bugünden itibaren yavaş yavaş başladığımız transferlerle bölgesel ligde ses getireceğiz. Hatta az önce söylediğim gibi bir üst lige en kısa sürede çıkacağız”

 

HEYECANLIYIZ

Başantrenör İsmail Doğrutekin ise “İnegöl kapasitesi olan basketbolu ve sporu ileriye taşıyabilecek fiziki şartlarına sahip olduğunu düşünüyoruz. Daha öncede ben bir iki şehirde çalıştım. İnegöl’de ilk çalışmanın verdiği bir heyecan içindeyiz. İnegölspor’da basketbolu getirmek, İnegölspora basketbolu kalıcı hale getirmek hedefimiz. Bu konuda çok titiz çalışıyoruz. Biraz zorlanıyoruz takımm kurmakta. Yeni olmanın verdiği zorluğu yaşıyoruz. Fakat acele etmeden en iyi bir şekilde dinamik bir takımla taraftarlarımızın karşılarına çıkmak istiyoruz. Bu konuda heyecanlıyız” dedi.

 

HEP BERABER TAŞIYACAĞIZ

Menajer Berk Güleçyıldız şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle tekrar İnegöl’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok heyecanlıyım. Gerek kulüpte gerek şehirde harika bir enerji var. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. İnegöl Belediyesporumuzu olması gereken yerlere hep beraber taşıyacağız. İnşallah Allah yardımcımız olsun”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş