Gençlerin gençleri tam gaz

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Gençlergücü’nün genç takımı Türkiye Şampiyonası yolunda play-off karşılaşmalarında İl Özel İdarespor maçını 2-0 mağlup ederek ikide iki yaptı.

Yayınlama: 15.03.2014
1.113
A+
A-

Bursa Bölgesi Gençler Ligi 3. grupta şampiyon olan Gençlergücü Spor Kulübü’nün genç takımı, Türkiye Şampiyonasına gidebilmek için oynanan Play Off maçlarında ilk maçta Karayolları Yol Sporu 4-1 mağlup etmişti.

Mavi Siyahlı gençler, dün oynanan ikinci karşılaşmada ise İl Özel İdarespor maçını 2-0 kazanarak ikide iki yaptı. Temsilcimiz Türkiye Şampiyonası için iddialı olduğunu gösterdi.

Maç sonrası bir açıklama yapan Teknik Sorumlu Erol Aslan, bir yandan Bölgesel Amatör Lig’de kalıcı olabilmek adına yoğun bir çalışma programı içerisinde olduklarını belirterek şunları söyledi: Diğer yandan da Gençler Liginde oynanmaya başlanan Play-Off maçlarında iyi skorlar alarak Türkiye şampiyonasına katılmak istiyoruz. Önce Yol Sporu 4-1, bu günde İl Özel İdare Spor takımını 2-0 yenerek grupta lider durumdayız. İnşallah Gençler Ligi Play-Off maçlarından sonra Türkiye şampiyonasına katılacak dereceyi elde ederiz.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş