Belediye’den Kickboks turnuvasına davet

İnegöl Belediyesi 10-11 Mayıs’ta Kick Boks Turnuvası düzenliyor. Gençler ve büyükler kategorisinde 16 kulübün yer alacağı Türkiye seçmeleri ve teşvik maçlarına yaklaşık 300 sporcu katılacak.

Yayınlama: 09.05.2014
942
A+
A-

İnegöl Belediyesi ve Şekerspor işbirliği ile geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Kick Boks turnuvasının 2. si 10-11 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek. Cumartesi günü Türkiye seçmeleri, Pazar günü ise teşvik maçları olmak üzere 2 kategoride düzenlenecek müsabakalarda il dışından kulüplerde yer alıyor. Sporun her dalında etkinlik ve faaliyetlere imza atan, aynı zamanda salon sporlarına özendirmek için önemli çalışmalar yapan, altyapılar hazırlayan İnegöl Belediyesi bu kez Kick Boks Turnuvası hazırlığında.

 

İnegöl Belediyesi Alanyurt Yunus Emre Spor Salonunda  yapılacak olan Kick Boks şöleni Cumartesi günü sabah 09.00’da başlarken, Cumartesi günü yapılacak Türkiye seçmeleri müsabakalarında ilk ikiye giren sporcular Gaziantep’te düzenlenecek olan Türkiye Kick Boks şampiyonasına girmeye hak kazanacak.






 

Teşvik maçlarının birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncülerine madalya verileceği turnuvada, puan sıralamalarına göre dereceye giren kulüplere ise 1.2.3. ve 4.’lük kupası verilecek.

 

İnegöl Belediyesi, önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptıklarını belirterek, bu spora gönül veren herkesi 10-11 Mayıs tarihlerinde İnegöl Belediyesi Alanyurt Yunus Emre Spor Salonunda sabah 09.00’da başlayacak olan müsabakalara davet etti. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş