Belediyespor avantajı kaptı

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Play-Off eleme turu’nda Karesi Basket’i ağırlayan İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı, sahadan 90-77 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçti.

Yayınlama: 06.05.2016
501
A+
A-

Ekibimiz İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salon’unda oynanan maçın ilk periyodu 30-17 önde kapattı.

Kendini toparlayan rakibimiz aradaki farkı azaltsa da ekibimiz ikinci periyodu 2 farkla kazanarak soyunma odasına 47-45 önde gitti. Üçüncü periyotta kendisini toparlayan ekibimiz aradaki farkı 10’a çıkarttı 73-63. Çekişmeli geçen son periyotta oyunun hakimiyetini iyice eline alan ekibimiz sahadan 13 sayı farkla 90-77 galip ayrıldı. Ekibimiz Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı rakibini yenmesi halinde adını 6’lı finallere adını yazacak.

 






TURU GEÇERİZ

İnegöl Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Ümit Süha Yiğit, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Play-Off eleme turu ilk maçında 90-77 mağlup ettkileri Karesi Basket maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “6’lı finaller öncesi çapraz eşleşmelerdeki son rakibimiz Karesi Basket takımı. Daha önce ilk grupta da oynamıştık Karesi takımı ile.  2 maçımızı da kazanmıştık. Karesi iyi bir takım. Hem kulübün genel yapısı, oyuncu kalitesi, bu ligin üzerinde kaliteli, keyifli bir takım. Bu eleme de hangi takım kaybederse, o takıma yazık olacak. Biz bugün çok güzel bir oyunla evimizde galip geldik. Maçın içinde özellikle hem dirençli hem performanslı, skorlu, biri bir oyun vardı. Bunu da bütün maça yaydık. Gerçekten güzel bir galibiyet oldu. Tüm teknik heyeti ve oyuncuları gönülden kutluyorum. 6’lı finallere gidebilme anlamında çok büyük bir adım attık bence. Deplasmandaki maçta da aynı performansı aynı direnci sahaya yansıtabilirsek, 2-0’la bu seriyi geçebiliriz diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi Karesi de güzel bir takım. Yatırım yapmış bir takım. Onlara açıkçası yazık olacak. Bundan sonra 6’lı finaller ve Allah nasip ederse 2.Lig var. Aslında 6’lı finallerde de bizim için olabilecek en zorlu rakiplerden birisini bu aşamada elemiş oluyoruz. Dolayısıyla finallerde çok sıkıntı yaşamadan üst lige çıkacağımızı düşünüyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum. Bugün bizim için çok güven dolu ve rahatlatıcı bir maç oldu. Tahmin ediyorum bu motivasyonla 2-0’la bu turu geçeriz” dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş