Belediyespor Play-Out öncesi kenetlendi

29, 30, 31 Mart’ta Ankara’da oynanacak olan Play-Out karşılaşmaları öncesi Belediyespor Voleybol takımı oyuncuları, teknik heyet, kulüp yönetimi ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş moral yemeğinde bir araya geldi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 25.03.2015
767
A+
A-

Aldığı sonuçların ardından Play-Out karşılaşmalarında mücadele edecek olan Belediyespor’da, müsabakalar öncesi moral yemeği verildi.

 

 BİRAZ SIKINTILI İLERLİYOR






Sporculara hitaben bir konuşma yapan Başkan Alinur Aktaş; “Bilindiği üzere İnegöl’de Belediyespor’la birlikte özellikle salon sporlarında çok ciddi bir açılım söz konusu. Spor salonlarımızda güzel gelişmelere şahit oluyoruz. Hem ilçemizin temsili adına hem de salon sporlarının gelişmesi adına güzel aktiviteler ortaya konuyor. Fakat Belediyespor erkek voleybol takımının 1. Ligde ikinci senesiyle birlikte ligdeki güçlü takımlar arasında tutunma arzusu ve bu konuda verdiği gayret biraz sıkıntılı ilerliyor” dedi.

 

DAHA İYİ SONUÇLAR BEKLİYORUZ

Oynayacakları play-out maçlarında başarılı olup 1. Ligde yollarına devam etmeyi çok arzu ettiklerini belirten Başkan Aktaş; “Bu akşam bu konuda neler yapabiliriz ve nasıl bir uğraş ortaya koyabiliriz noktasında değerlendirmeler yapıyoruz. Beklentilerimiz noktasında heyecanımızı paylaşıyoruz. Halk Bankası, Arkas, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi isim yapmış ve voleybola ciddi yatırımları olan kulüplerle beraber mücadele ediyor olmak bizim için ayrı bir haz ve heyecan. Tecrübemizin ve senemizin artmasıyla biz daha iyi sonuçlar bekliyoruz, bu noktadaki heyecanımızı da arkadaşlarımızla paylaşıp ligde kalma hedefiyle önce Ankara’ya sonra Elazığ’a gideceğiz” şeklinde konuştu.

 

4 TAKIM PLAY-OUT MÜCADELESİ VERECEK

Play-out maçlarının ilk etabı 29,30,31 Mart tarihleri arasında Ankara’da, ikinci etabı ise 5,6,7 Nisan tarihleri arasında Elazığ’da yapılacağını kaydeden Başkan Aktaş; “Şahinbey Belediyespor, İnegöl Belediyespor, Palandöken Belediyespor ve Torul Gençlik spor olmak üzere 4 takım play-out mücadelesi verecek. 2 takım küme düşecek fakat biz ligde kalan takım olmak istiyoruz ve bunun için elimizden gelen mücadeleyi vermekte karalıyız. Bu noktada da takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Maçlar öncesi takımımıza bir kez daha başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Başkan Aktaş ayıca düzenlene moral ve motivasyon yemeğindeki katkı ve ev sahipliğinden dolayı Celal İnegöl Köftecisi ve Serkan Emlak firmasına teşekkür etti



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş